Alt du trenger til 17. mai-festen!

17. mai er rett rundt hjørnet, og derfor har vi samlet alt du trenger for å føle deg vel og se strålende ut på den store festdagen! Enten du sverger til bunad, sommerkjole eller et annet festantrekk er det gjerne sånn at sminken skal være mer naturlig, samtidig som den skal holde hele dagen og lett kunne forvandles fra en dagsminke til et kveldslook. Her deler vi våre beste tips!

Sisley Double Tenseur – Instant & long-term 

Vår absolutte favorittprimer! Under makeupen sørger den for at sminken påføres plettfritt og holder seg perfekt hele dagen. Gir i tillegg merkbar hudforbedring på sikt, og kan brukes der den måtte trenges i løpet av dagen.

 

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

For et naturlig uttrykk er denne CC-kremen alt du trenger. Den gir fukt som en dagkrem, beskytter med fysisk SPF 30, jevner ut hudtone og tekstur og gir nydelig glød uten å virke for dekkende.


Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été 

For deg som vil ha ekstra glød! Et superlett gélé-pudder som gir deg solkysset hud med ett enkelt grep, samtidig som det pleier huden hele dagen.

Sisley Eye Concealer

Concealeren over alle concealere er Sisley sin Eye Concealer, et skikkelig “må ha”-produkt. Den dekker mørke ringer under øynene umiddelbart, reduserer hevelse og tegn på trøtthet, samtidig som den jevner ut fine linjer og strammer opp huden rundt øyepartiet. Redder enhver trøtt morgen!

 

 

Når det gjelder øyesminke er det lurt å gå for et naturlig look som lar seg sprite opp når kvelden kommer. Det samme gjelder for leppene. For å få leppestiften til å sitte hele dagen kan du preppe med en skrubb og en leppeprimer før du påfører farge, og bruke en lipliner til å ramme inn leppene. Til bunaden kan det være fint med en mer nøytral leppestift, men her er det bare du som bestemmer. Uansett antrekk – ikke glem blush! Blush er et supert hemmelig våpen for umiddelbart å få en frisk og sunn utstråling selv når du er trøtt

 

Giorgio Armani Beauty Eye Tint

Flytende øyenskygge er herlig lett å bruke, og Giorgio Armani Eye Tint forvandles fra flytende til fast og fester seg umiddelbart til øyelokket når du legger den på. Den gir 16 timer holdbarhet og legger seg ikke i striper. Du kan bruke den som en øyenskygge eller eyeliner, og den kan bygges opp til en intens farge eller legges en gang som et lett slør.

 

Tom Ford Lip Exfoliator

om Ford Lip Exfoliator fjerner skånsomt tørr hud og døde hudceller og gir god fukt til leppene. De vil føles plumpet, utjevnet og mykgjort, perfekt forberedt for påføring av farge. Leppestift og lip linere vil sitte mye bedre.

 

Tom Ford Lip Lock Priming Balm

Ny leppeprimer fra Tom Ford som jevner ut, forfiner og forbereder lepper på farge. Kremet konsistens som forlenger holdbarheten til leppeprodukter som påføres over, fukter leppene med vitamin E. En klar base som forhindrer at leppefargen sklir ut i fine linjer eller utenfor leppekanten.

 

Tom Ford Lip Sculptor

Et nytt og unikt instrument for å skulpturere, ramme inn og definere lepper. Tom Ford Lip Sculptor glir lett på leppene og gir en langvarig, intens farge og rene linjer med en naturlig matt finish.

 

 

Kjær Weis Lipstick Honor

En velbalansert nude med rosa undertoner, som fungerer godt med lys til middels mørk hudtone. Alle Kjær Weis sine leppestifter har økologiske, fuktgivende ingredienser som sheasmør og jojobaolje, med en rik og fløyelsaktig konsistens.

 

La Mer The Lip Volumizer 

Nyhet fra La Mer! Gi leppene uimotståelig glans og plump, samtidig som du holder leppene myke og definerte hele dagen. Beskytter med antioksidanter, føles deilig og luksuriøs og gir godt med fukt og volum.

 

 

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care 

Vi lover at med denne selv bruningen står du opp med en farge som etter tre dager i sola. Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden. Vårt beste tips er å smøre et tynt lag i sirkelbevegelser før du går til sengs.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen