Alt om nyheten Biologique Recherche Eye Care Concealer.

Biologique Recherche selv kaller den for “hudpleie med farge” og vi har aldri gledet oss mer til å få en ny concealer i hus!

Er det et sted i ansiktet som trenger litt ekstra kjærlighet så er det den tynne huden rundt øynene. Eye Care Concealer er både hudpleie og sminke i ett. Denne 2-i-1- behandlingen til øyet er tilsatt farge og vil umiddelbart skjule og korrigere tegn på tretthet.
Formelen er rik på ingredienser som aktivt jobber mot mørke ringer og hevelse øyeblikkelig og på sikt. Concealeren fukter og plumper, jevner ut hudtonen, og samler seg ikke opp i fine linjer. Over tid vil du oppleve at øyepartiet lysnes, øyekonturen kommer tydeligere frem, og hele øyepartiet ser mer uthvilt ut. Den langvarige, flytende teksturen smelter sammen med huden for en feilfri, naturlig finish.

Eye care concealer kommer i 3 fleksible farger og med en praktisk applikator som gjør det enkelt å komme til. Fargene har en nydelig korrigerende tone i seg som gjør at du trenger lite produkt for å dempe blåhet. Dette er en lett dekkende concealer for deg som liker uttrykket av en farget dagkrem.

Biologique Recherche Eye Care Concealer

Påfør en liten mengde der hvor du er mørkest under øyet, og blend utover med en fingertupp, en kost, eller en sminkesvamp.

Beauty Blender Original Makeup Sponge Pro Black
Den klassiske eggeformede makeupsvampen fra Beautyblender fungerer godt til å blende concealeren inn i huden med. Husk at denne skal være fuktig når den brukes slik at ikke svampen trekker inn concealeren i stedet for å påføre den på huden.

Westman Atelier Baby Blender
Westman Atelier sin Baby Blender kost er en svært fleksibel kost som vi elsker å bruke på tvers av merkene både til kontur, blush, og hudsminke. Dersom du ønsker en kost å blende ut concealeren med anbefaler vi denne!

Er du nysgjerrig på Biologique Recherche? Den beste måten å bli kjent med dette merket på er å komme på en ansiktsbehandling og få en ordentlig hudanalyse av en hudterapaut. Det kan du få hos oss!
I dette innlegget kan du lese mer om de ulike behandlingene.

Ring oss på 22 44 61 42 for mer informasjon.

Skriv melding

Abonner Til toppen