Den ikoniske toneren Lotion P50 fra Biologique Recherche fyller 50 år.

Hvorfor Lotion P50 ble et ikonisk produkt og hvordan den har bestått tidens test gjennom hele 50 år.

Kultproduktet Lotion P50 fra Biologique Recherche er en eksfolierende toner som har vært en essensiell del av Biologique Recherche hudpleierutiner i hele 50 år.

Lotion P50 renser, regenererer, opprettholder hudens pH-verdi, og styrker hudoverflaten (epidermis). Med dette produktet revolusjonerte Yvan Allouche, grunnleggeren av Biologique Recherche, tilnærmingen til kosmetisk pleie. Gjennom årene ble Lotion P50 tilpasset ulike hudtyper for å møte alle behov. Etterhvert kom det også en Lotion P50 for kroppen og en versjon for hodebunnen. På grunn av sine eksfolierende, rensende egenskaper og lave pH verdi, har Lotion P50 blitt den ultimate treatment for hudoverflaten.

Lotion P50 består av en coctail aktive ingredienser hentet fra planteekstrakter og selve peelingeffekten får du av både; PHA, BHA, og AHA syrer. “P” står for “Peeling” og “50” står for antall dager det tar å forvandle huden med denne lotionen på huden.

Jevnlig peeling av huden vil gi deg finere porer, en glattere overflate, økt glød og du vil merke at makeupen legger seg penere. Samtidig er det godt å vite at produktene du legger på huden etter toner, som serumet ditt, kan komme godt nok til og gi deg optimale resultater.

Lotion P50 er et fantastisk produkt som hylles verden over, og som vi er utrolig stolte over å få ha i butikken vår. Vi oppfordrer deg som er interessert i Biologique Recherche til å ta kontakt med oss for en konsultasjon sammen med en hudpleier, slik at du unngår å få feil produkter til din hud. Vi tilbyr også resultatstyrte behandlinger i denne serien som du kan lese mer om her.

Lotion P50:
Dette er den originale formulaen og den sterkeste av dem. P50 er utviklet for kombinasjonshud, fet hud og aknehud, eller grovere hudtyper. Mange jobber seg opp mot denne etter å ha brukt en av de mildere versjonene og latt huden bygge seg opp over tid.

Lotion P50W
Denne versjonen er den mildeste, og derfor den som er anbefalt sensitiv eller irritert hud. Dette er ofte inngangen til Lotion P50, så kan man gå over til sterkere versjoner etter tilvenning. Du vil fortsatt få den samme gode effekten.

Lotion P50V
Laget for gusten hud som trenger liv, og ofte den vi anbefaler til deg med moden hud fordi den også jobber med linjer.

Lotion P50 pigm 400
Laget for deg med pigmentflekker, uønsket pigmentering og hud som mangler glød.

Lotion P50 corps:
Kroppspeelingen Lotion P50 corps anbefales til alle, og er en famtatsisk treatment for deg som opplever kviser på kroppen, eller som ønsker å fremme glød og fjerne døde hudceller uten fysiske skrubbekorn. Ideell å bruke før voksing og til nupper på armer og rygg.

Lotion P50 Capillaire:
Laget spesielt for hodebunnen vil Lotion P50 Capillaire kontrollere sebum/talg slik at hodebunnen blir renset og balansert. I tillegg til å eksfoliere og regulere, hjelper den også med å styrke håret, styrke hårfibrene, og forbedre tekstur, og glans i håret.

GÅ IKKE GLIPP AV VÅR KAMPANJE!
Vi ønsker selvsagt å feire Lotion P50 sin 50 års bursdag og tilbyr nå en 50 ML Lotion P50 til alle som kjøper Lotion P50 (valgri variant) i hele september. (Så langt lageret rekker).

Velkommen!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen