Dette er “duften av New York” i følge D.S. & Durga.

“A bit trashy. A bit classy”.

New York at night in abstract aromatics. Pineapple lights, iris as twilight’s purple tones, dianthus as magenta make-up, and darkness in amber. Loud. Brash. A bit trashy. A bit classy.

Hvis du har opplevd New York på nattestid så vet du alt om hvor mange miksede uttrykk byen gir. Du har skyskrapere og blendende lys. Vibrerende nattklubber og glamorøse mennesker omringet av eksos, pizzasjapper, og trafikkstøy. Denne herlige blandingen av classy og trashy har det New York baserte parfymemerket D.S. & Durga klart å fange.

I nyheten Black Magenta møter du en symfoni av kontrastfylte ingredienser. Fruktige og florale noter av ananas og appelsinblomst, blandet med varm og søt irisrot. De møter mørkere aromatiske noter av sort pepper, tobakk, sort amber og sandeltre. Duften vekker følelser av mystikk, forførelse og uavhengighet -som vi syns passer bra for tolkningen av en by som New York. Vi liker ikke å sette parfymer i bås, men vi er enige med parfymøren om at dette er en duft som passer for “a night going out”.

Toppnoter: Rosa ananas, galbanum, sort pepper.
Hjertenoter: Orris, magenta dianthus, appelsinblomst.
Basenoter: Sort amber, tobakk fra Balkan, sandeltre.

Black Magenta er tilgjengelig i butikk og på nett eksklusivt hos oss NÅ!

D.S. & DURGA Black Magenta

David og Kavi Moltz er den inspirerende duoen bak D.S. & Durga. Ekteparet startet opp merket i 2007 i Brooklyn, New York. Kavi, som er utdannet arkitekt står for historiefortellingen. Alt fra emballasje til visuelle elementer og merkevarebygging er det hun som tegner og skaper selv. David er musiker, men nå også selvlært parfymør og kreerer selve juicene.

De startet opp helt i det små med å mikse sammen parfymer til vennene sine for gøy. I dag har de en hel kolleksjon bestående av mange ulike kreative skapelser som fanger lukter fra deres minner og påfunn. Her snakker vi alt fra Italienske sommerminner til duften av regnbuen. De har også laget en stor kolleksjon av duftlys som lukter alt fra et frokostbord i skottland til “boxfresh” sneakers. Her er det mye å spennende å lukte på med andre ord!

I september 2022 dro vi over og besøkte D.S. & Durga i New York. Her viser David frem deler av vinylsamlingen sin, med referanser til Norge.
D.S. & Durgas studio i New York.
David og SoMe ansvarlige Marthe.

Velkommen til oss for å oppdage D.S. & Durga!

Les også:

Westman Ateleir lanserer lepepstift!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] du glad i parfyme? Da må du også lese disse sakene: -D.S. & Durga sin nye parfyme fanger duften av en kveld ute i storbyen New York!-Ny, spennende dufttriologi fra Ormonde […]

Skriv melding

Abonner Til toppen