Nyhet! Westman Atelier lanserer Lip Suede Matte Lipstick

Produktet som kommer til å være på alles lepper denne sesongen.

Endelig!
Vi introduserer Lip Suede Matte Lipstick, 10 vakre leppestifter i de finste farger fra Westman Atelier.

Westman Ateliers første tradisjonelle leppestift Lip Suede Matte Lipstick skiller seg ut i mengden med sin matte finish som føles behagelig på leppene. Gucci Westman har laget “en ny generasjon matte leppestifter” med en formel som gir fuktighet samtidig som den beholder den matte looken. Med ingredienser som hyaluronsyre, meadowfoamekstrakt og kaolinleire gir leppestiften en myk og lett følelse, som ikke tørker ut leppene. Takket være Westman Ateliers Hydro Suede Technology, blir leppene også pleiet over tid.

Leppestiften er rikt pigmentert og svært holdbar. Den er lett å påføre og gir perfekt definerte lepper. Gucci har kreert 10 vakre nyanser, fra lyse nude, fersken og rosa, til fuchsia og klar rød, dype bærfarger og myke bruntoner. Noe for enhver smak og anledning, og inspirert av hennes mangeårige erfaring med å blande unike nyanser på fotoshoots med kjendiser som Taylor Swift, Reese Witherspoon og Anne Hathaway.

Lip Suede Matte Lipstick kommer i en påfyllbar, luksuriøs tube (refill kommer senere i år) og inneholder et lite speil skjult i lokket -en luksuriøs og praktisk detalj som gjør påføring og touch-ups enkelt, selv når du er på farten. Den har en delikat kokosaktig duft. Lepepstiften er vegansk, ikke testet på dyr, og fri for silikoner, parabener, PEGS, talkum, og ftalater.

Westman Atelier Lip Suede Matte Lipstick i fargen “Je Rêve”

Slik får du best resultat:

Lip Suede Matte Lipstick har en lett og behagelig konsistens som er lett å legge. Kun ett strøk er nødvendig takket være den rikt pigmenterte formelen.

For å preppe leppene for best mulig resultat kan du gjøre en rask og skånsom eksfoliering med et varmt håndkle eller en skrubb, etterfulgt av en beroligende leppebalm. La balmen trekke inn i noen minutter før du påfører leppestiften.

Påfør fargen direkte på leppene og jobb den lett inn med fingertuppene.

Bli bedre kjent med fargene her:


Je Rêveblushy nude
Piquétaupey nude
Läcker coral flush
Minx -nblooming peony
LFG orchid fuchsia
Pip poppy red
Le Rouge – bright tomato
Ma BicheSpanish red
Lou Loubarolo red
Rue tawny chestnut

Tilgjengelig NÅ i butikk og på parfymeri.no! Les hva skjønnhetsredaktøren i New Beauty skriver om lanseringen her og i denne saken kan du lese hva Vogue syns!

Er du interessert i sminke? Da må du også lese dette innlegget om den nye foundationen fra Sisley.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Westman Ateleir lanserer lepepstift! […]

[…] i sminke? Les også disse sakene: Ny leppestift fra clean-beauty mesteren Westman Atelier! Med denne Sisley foundationen legger du perfekte basemakeup hver […]

Skriv melding

Abonner Til toppen