Legg perfekt basemakeup med Sisley Phyto-Teint Perfection

Hudpleie og sminke i ett; Phyto-Teint Perfection er en matt flytende foundation med høy dekkevne.

Ønsker du deg en plettfri basesminke er det bare å rydde plass i sminkepungen til Sisley phyto teint perfection foundation!

Sisley er gode på å skape basesminke med hudpleie-egenskaper, og står blant annet bak kundefavorittene phyto-hydra teint tinted moisturizer og phyto-cernes èclat concealer. Dersom du ser etter medium til høy dekkevne og en silkematt finish, vil denne nyheten være produktet for deg.

Phyto-Teint Perfection dekker alle ujevnheter og forbedrer hudens tekstur. Den gir en umiddelbar glatt og jevn hud som varer hele dagen. Foundationen inneholder “Ideal Skin Complex”, en kraftfull blanding av plantebaserte ingredienser som reduserer synligheten av porer og fine linjer over tid. Har du en normal, kombinert eller oljete hud passer phyto-teint perfection for deg. Er du tørr i huden kan den fortsatt fungere, men da vil vi sterkt anbefale en rik hudprepp og en fuktgivende primer under.

Hvorfor du vil elske den:

  • Gir øyeblikkelig fukt
  • Forbedrer hudens tekstur 
  • Gir huden en jevn tone med silkematt finish

Phyto-Teint Perfection kommer i 20 nyanser. Den har en langvarig formula som ikke smitter av, egenskaper vi setter enormt stor pris på i en travel vinterhverdag! Kom innom oss så hjelper vi deg å plukke ut din perfekte shade.

Sisley Phyto-Teint Perfection 30ml

Ser du etter den perfekte primer å bruke under foundationen? Da har vi to forslag til deg!

Dersom du ønsker fokus på glød anbefaler vi Sisley Instant Glow Primer som er en primer og highlighter i ett.

Har du en voksen hud med linjer finnes det ingen primer som er finere enn Sisley Double Tenseur Instant Long-Term. Dette er mer en en primer, den er et effektivt fuktgivende og løftende hudpleieprodukt! Double tenseur gir umiddelbart en utglattende og oppstrammende effekt, og jobber med huden på sikt. 

Les også om Omoroviczas nye Queen Serum som jobber aktivt mot linjer og rynker.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Visste du at Sisley har lansert ny foundation? Les mer om den i dette innlegget. […]

[…] Interessert i sminke? Les også disse sakene: Ny leppestift fra clean-beauty mesteren Westman Atelier! Med denne Sisley foundationen legger du perfekte basemakeup hver gang. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen