Omoroviczas nye Queen serum jobber aktivt mot linjer og rynker.

Endelig en nyhet fra fantastiske Omorovicza! Det kraftfulle nye serumet “Queen serum” er laget for å jobbe målrettet mot spesifikke aldringstegn som fine linjer, ujevn hudtone, og tørrhet. Med sin konsentrerte blanding av aktive ingredienser, bidrar serumet til å forbedre hudens fasthet og elastisitet.

Queen Serum gir intens fukt, regenererer og revitaliserer huden. Serumet gir en mild, men effektiv, retinol-lignende effekt uten å irritere selv den mest sensitive hud. Serumet virker oppstrammende og er vitenskapelig bevist å redusere dybden av rynker på kun 30 minutter. Det er forsterket med Omoroviczas eksklusive Healing Concentrate™, som gir en strålende, glødende og ungdommelig hud.

Hvorfor vil du elske det:

  • Klinisk bevist å redusere dybden av rynker på kun 30 minutter
  • Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud og hud i overgangsalderen
  • Oppstrammende og løftende effekt -jobber aktivt for å stramme opp og løfte huden for et mer ungdommelig utseende.
  • Tilfører huden dyp og langvarig fukt
  • Gir en retinol-lignende effekt uten irritasjon, takket være naturlige og kraftfulle planteekstrakter.
  • Rik på mineraler, kjent for sine helende egenskaper.

Omorovicza Queen Serum 30ml

Queen serum passer ypperlig inn i din Omorovicza rutine, både resten av Queen serien og på tvers av Omorovicza. Du kan også bruke dette serumet sammen med andre merker, men da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss først for å sikre at produktene passer greit sammen.

Omorovicza Queen of Hungary Queen Cleanser 
Queen Cleanser er en mild rensekrem, som effektivt fjerner alle urenheter på en skånsom måte. Gir fukt og etterlater huden ren og klar.

Omorovicza Queen Essence 100ml
Queen Essence er en fuktighetsgivende essens som gir huden din en optimal start på hudpleierutinen. Perfekt å bruke etter rens, før serum.

Omorovicza Queen of Hungary Queen Cream 50ml
Dagkremen Queen Cream fukter, reparerer og beskytter huden. Kremen inneholder en blanding av næringsrike oljer og mikroalger som beskytter mot ytre påvirkninger.

Omorovicza Queen Oil 30ml
Omorovicza Queen Oil er en rik olje som roer ned og reparerer tørr hud og tap av elastisitet. Oljen styrker hudens fuktbarriere og jobber med dehydrert hud, hormonelle forandringer, påvirkninger som stress, sesongskifte eller overbehandling av huden. 

Omorovicza Queen of Hungary Mist
Oppfriskende ansiktsspray med duft av neroli og rose gir huden en frisk og balansert følelse, samt umiddelbar og langvarig fuktighet. Appelsinblomst, rose og salvie renser og strammer opp huden. Eplepektin forbedrer hudens elastisitet og gir glød. Omoroviczas patenterte Healing Concentrate™ gjør huden fastere og smidigere.

Les også: Få gløden tilbake med en av disse behandlingene.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: Omoroviczas nye Queen Serum jobber aktivt mot linjer og rynker. […]

[…] Les også om Omoroviczas nye Queen Serum som jobber aktivt mot linjer og rynker. […]

[…] også om Omoroviczas nye Queen serum som jobber aktivit mot alle […]

Skriv melding

Abonner Til toppen