Enkel guide på La Bouche Rouge sitt refillsystem.

La Bouche rouge har utviklet et genialt refillsystem som virkelig forener kvalitet, luksus, og bærekraft. Etuiene i skinn lages for hånd av overskuddsmateriale fra skinnproduksjon. Når du kjøper et sminkeprodukt første gang, må du også kjøpe med et etui. Dette kan du refille for alltid. Her er en enkel guide til hvordan du refiller deres produkter enten det er sminke eller parfyme.

Parfymen:

1. Skru av spraypumpen fra flasken.
2. Brekk av tuppen fra aluminiumsflasken (refillen)
3. Sett refillen vertikalt oppå toppen av parfymeflasken, og press på tuben for å få ut parfyme (Det renner ikke av seg selv når du holder den opp ned)
4. Skru korken/spraypumpen tilbake på plass på flakongen.
5. Resirkuler refillen som er laget av 100% aluminium.

Parfymen er laget med 93% ingredienser av naturlig opphav, 30% upcycled ingredienser. Du kan refille med en annen parfyme enn den du hadde originalt.

Her kan du se i bilder hvordan det gjøres:

Leppestift og Blush:
Det første produktet fra La Bouche Rouge var en leppestift. La Bouche Rouge betyr “rød munn” men navnet har grunnlegger Nicolas Gerlier valgt fordi det skal bety “Å ha en stemme”. Han ønsket å lage en rød leppestift som hans kone trygt kunne bruke under graviditeten, og det fikk han til. Alle leppeproduktene er fylt med gode ingredienser som Vitamin E, hyaluronsyre og essensielle oljer. De er fuktgivende og pleiende, og inneholder hverken silikon, petroleumsderivater, eller mikroplast. Kan trygt brukes av gravide.
Det er enkelt å refille etuiene.

1. Pakk opp refillen fra papp-etuiet.
2. Sett refillen oppi den delen som er “stjerneformet” i bunn.
3. Når du hører et “klikk” sitter refillen på plass og du kan begynne å bruke den.

Hos oss kan du velge mellom 10 nydelige farger i etuiet.

Paletter (Øyenskygge og solpudder)
Lag verdens fineste øyenskyggepalett eller solpudder med ditt vakre skinnetui. Fuktgivende formulaer som smelter på huden i de fineste nyanser. Sørg for å sjekke ut kostene fra La Bouche Rouge til disse produktene da de er laget perfekt til deres teksturer. Selve paletten kommer i en papp-eske, og så kjøper du både metalletuiet og skinnet i ett.

  1. Ta ut metalletuiet fra skinnet.
  2. Hent forsiktig ut paletten din fra papp esken.
  3. Plasser paletten oppi metalletuiet, dette fester seg som en magnet.
  4. Putt metalletuiet oppi skinnet og du er good to go.
  5. Når du skal refille på ny, bruk en nål og dytt forsiktig paletten ut via hullet på baksiden av metalletuiet.

Velg mellom 9 vakre farger på etuiet.

Ble du nysgjerrig på La Bouche Rouge? Les mer om denne unike serien i dette innlegget. Og dersom du vil vite mer om deres Upcycled parfymer kan du lese mer om de her.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen