Fire freshe roseparfymer du må prøve i sommer.

Liker ikke roseduft? Lukt på disse og du vil definitivt endre mening.

Foto: Matiere Premiere

Glem tunge rosedufter fra 70 og 80-tallet. Dagens rosedufter er satt sammen på en helt annen måte med nye spennende ingredienser, som har gjort at den noe forhatte blomsten har blitt en av våre absolutte favoritter i butikken. Her har vi plukket ut fire friske og uimotståelige rosedufter for sommersesongen.

La Bouche Rouge Rose L’Extrait De Parfum
Lill-Anns favorittduft i sommer er La bouche rouge sin “Rose” som kommer i vakkert lyserosa læretui. Men, det er innholdet som teller, og heldigvis lukter det like godt som det ser ut. “Rose” skal fange duften av en rosehage på morgenkvisten. Den crispe morgenluften, dugg på rosebladene, og lukten av fruktige, grønne og florale noter er akkurat hva vi ønsker oss i sommer. Et hint av litchi skaper en moderne tvist. Les mer om denne parfymeserien her.

Kilian Roses On Ice 
Ønsker du en frisk, akvatisk og nesten kjølig parfyme så må du sjekke ut Roses on ice, hvor Kilian har etterlignet sin kones favorittdrink “Gin on the rocks”. Her kan du lukte isbiter, agurk, og rose i vakker symfoni, som smelter på huden med einerbær, sandeltre, og musk i bunnotene.

D.S. & DURGA Rose Atlantic 
Se for deg en dag på stranden. Det er salt og sjølukt i luften, måkene skriker over deg, du har sand mellom tærne. Bortover langs strendene vaier buskene med ville roser i vinden og du hører sjøen som skyller inn mot land. Der har du lukten av Rose Atlantic! Denne lukter både friskt, varmt, og definitivt som sommer. Blant notene finner du sitronolje, kronblader, mose, gress, rose, og saltvann.

Matiere Premiere Radical Rose Eau De Parfum
Den kraftigste av alle vi nevner i saken, men en parfyme som må være med fordi denne her på en varm sommerhud er rett og slett totalt uimotståelig! Matiere Premiere bygger opp parfyme helt annerledes enn andre hus. Her finner du ingen topp, mellom, eller bunnote, bare en hovedingrediens og noter rundt som komplementerer den på beste vis. Derfor vil du også lukte det samme med en gang som etter flere timers bruk. Rosen i Radical Rose har de dyrket selv på egne marker i Grasse. Sammen med den putter de pepper, saffran og patchouli som gir masse karakter og et androgynt preg.


Skriv melding

Abonner Til toppen