Floral nostalgi fra Roos & Roos.

Denne nyheten løfter humøret i mørketiden.

Å finne den perfekte duften for deg føles litt som å finne en liten skatt. Angelica Florae er nettopp det, en fortryllende duft som tar deg på en reise gjennom blomstrende hager og subtile krydder nå i vintermørket. Bli med oss og oppdage Roos & Roos sitt nye mesterverk, en hyllest til den mystiske angelicafrøplanten.

En Delikat Duftreise

Angelica Florae er en frisk, floral duft med en pudret undertone. Den åpner med en livlig symfoni av angelicafrø og stjerneanis, som gir deg følelsen av å vandre gjennom en blomstereng i full blomst. Hei nostalgi og barndomsminner! Men, det er i hjertet av denne duften at den virkelig skiller seg ut. Sort pepper og rosa pepper gir en krydret kontrast til den delikate sjasmin absolute og skaper en sofistikert dans mellom blomster og krydder. Dansen avsluttes med patchouli og angelicafrø, som sørger for at duften får en forførende karakter.

Inspirert av Historie og Natur

Roos & Roos har i The Simples kolleksjonen, som Angelica Florae er en del av, latt seg inspirere av Middelalderens medisinske urtehager. Disse ble stelt av munker som dyrket aromatiske planter med kjærlighet og omsorg. Serien bringer denne historiske inspirasjonen til liv med naturlige ingredienser og en 100% vegansk sammensetning.

Så, hvis du kjenner at gråværet tynger deg, og du kunne tenke deg en liten reise inn i blomsterhagene, kom innom oss og prøv Angelica Florae av Roos & Roos!

Her finner du alle parfymene fra Roos & Roos i nettbutikken.

Lyst å lese mer om parfyme? Sjekk ut disse sakene:

-Få discovery-kit fra Ormonde Jayne.
-Legendarisk herreduft i ny, mørkere drakt.

Skriv melding

Abonner Til toppen