Forelsk deg i makeupkolleksjonen Cinematic Love fra Tom Ford.

Møt Cinematic Love, Tom Ford sin nyeste sminkekolleksjon! Lansert i forbindelse med Valentinsdagen 2024, er denne kolleksjonen en hyllest til kjærlighetens mange fasetter, gjenspeilet i en rekke romantiske og forførende nyanser.

Fra de hjerteformede øyenskyggene til den luksuriøse matte leppestiften, hver detalj i Cinematic Love er laget med kjærlighet og omtanke. Denne kolleksjonen er et bevis på Tom Fords evne til å skape produkter som ikke bare ser fantastiske ut, men også føles fantastiske på huden. Enten du vil ha en dramatisk kveldslook eller en subtil dagmakeup, har Cinematic Love noe for enhver smak og anledning.

Tom Ford Cinematic Love Eye Color Quad – 04 Honeymoon
Tom Ford Cinematic Love Eye Color Quad Honeymoon er en vakker øyenskyggepalett i toner av fersken, sand, plomme og dyp lilla. Fire harmoniske nyanser som komplimenterer hverandre, og gir et bredt spekter av intensitet og ulike effekter. Skyggene gir en unik fargegjengivelse og holdbarhet. De kan påføres tørre for et mykt uttrykk, eller våte for en mer intens og dramatisk effekt.

Tom Ford Cinematic Love Powder Blush – Love Scene
Roser i kinn hører med i en romantisk setting. Love Collection Powder Blush, skulpturert i en hjerteform og infusert med et subtilt skimmer, gir et naturlig, rosenrødt preg på kinnene. Til hverdags er denne også fin å sveipe over øyelokket for en naturlig dybde og definisjon.

Tom Ford Cinematic Love Lip Color Matte Lipstick – 16 Scarlet Rouge
Ingen Tom Ford-kolleksjon ville vært komplett uten en signatur leppestift. Cinematic Love inkluderer Love Collection Lip Color Matte lipstick, en rik, fløyelsaktig matte leppestift som er beriket med pleiende ingredienser. Den gir umiddelbar fukt, er rikt pigmentert og garanterer 10 timers holdbarhet. Scarlet Rouge er en dyp, varm rødtone, perfekt for en datenight.

Tom Ford Cinematic Love Lip Color Matte Lipstick – 100
En nydelig varm, medium brun matt leppestift som gir deg den riktige 90-talls feelingen som er så in nå.

Les også om Tom Ford sin nyeste parfyme, Vanilla Sex!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: Forelsk deg i makeupkolleksjonen Cinematic Love fra Tom Ford. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen