Her er våre februar-favoritter!

Produktene som satte farge på en grå vintermåned.

Lill-Anns favoritt:

I februar ble Lill-Ann betatt av fuktbomben The Face Cream Mask fra Augustinus Bader og parfymen “Montabaco Flora” fra Ormonde Jayne. Ansiktsmasken liker hun fordi den både er enkel og effektiv. Lill-Ann smører et litt tykt lag på en stund før leggetid, og har den på over natten. Om morgenen våkner hun opp med en plumpet, gjennomfuktet hud, full av glød! Parfymen Flora er en Limited Edition fra Ormonde Jayne inpirert av den internasjonale suksessen Montabaco med tobakk, lør, og amber. I denne versjonen finner du også rene florale noter av fresia, appelsinblomst, sjasmin, og ylang ylang. Mmmm.

Ormonde Jayne Montabaco Flor Eau De Parfum

Augustinus Bader The Face Cream Mask

Cintias favoritt:

For hudpleier Cintia var det hårpleie som stod i fokus forrige måned. Hun sverget til Iles Formulas Haute Performamce Signature Collection Box som inneholder repararende og pleiende sjampo, balsam, en kam, og finishing serum. Håret blir mykt, glansfullt, og hun opplever en balansert og fuktet hodebunn. Hva mer kan man ønske seg?

Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box

Lydas favoritt:

Vi vet alle hvor viktige baseproduktene i sminkepungen er, og det er nettopp disse Lyda trekker frem som favoritter i februar. For henne er det La Prairie Skin caviar concealer foundation, og den flytende highlighteren Liquid Super Loaded Peau de soleil fra Westman Atelier. Foundationen, som er et hybridprodukt mellom sminke og hudpleie er fullspekket med gode ingredienser forteller hun. Bruk bare en liten dråpe, for denne er utrolig drøy i bruk! Lyda legger først Liquid super loaded som en glødgivende primer under foundationen og da ser huden helt flawless ut.

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15

Westman Atelier Liquid Super Loaded – Peau de Soleil

Somayas favoritt:

Parfymen Tears fra Règime des Fleurs med syriner, rosa pepper, appelsinblomst og musk har gitt Somaya tidlige vårvibber. Hun minnes barndommens sommerkvelder hvor man syklet ute. “Syrinene luktet liksom enda mer på kvelden”. Hun presisierer at navnet Tears ikke symboliserer noe trist. Det er snakk om tårerene du kan få når du blir rørt, når du tenker på noe fint eller nostalgisk forteller hun.

Régime des Fleurs Tears Eau De Parfum

Karolines favoritt:

“Dette er egentlig en all time favoritt” sier Karoline og viser frem La Prairie sin Cellular 3 minute peel maske. Denne ukentlige peelingen inneholder ingen korn, men gir en effektiv kjemisk peeling av huden. På tre minutter vil den eksfolierende coctailen minske synligheten av porer, polere overflaten, glatte ut linjene og gi en vannvittig fin glød. Karoline liker å bruke den før en fuktmaske for å booste effekten av denne.

La Prairie Cellular 3-Minute Peel 

Atifas favoritt:

Atifa har valgt ut den livlige parfymen “Montabaco Rio” som også er en limited edition parfyme fra Ormonde jayne. Rio kombinerer de klassiske Montabaco notene tobakk, lær og amber med karamell, ananas, mango, og vanilje som gir et sprudlende preg. Valget falt på denne både fordi den lukter utrolig godt, men også fordi man blir så glad av den og fordi den minner henne på at sommeren er nær.

Ormonde Jayne Montabaco Rio Eau De Parfum

Karolinas favoritt:

Et du på jakt etter en ny leppestift kan du sjekke ut Slim Lip Color shine fra Tom Ford som ble karolinas favorittprodukt i februar. Hun elsker formen på applikatoren og syns den er både enkel og fin å legge, i tillegg til at den glossy formulaen gir et superfint preg på leppene. Fargen Karolina går for er nr 100, en lekker brunlig nude.

Tom Ford Slim Lip Color Shine 100

Janickes favoritt:

Janickes favoritt i februar har hun allerede delt med mange av våre kunder, og for å si det sånn: Liker du vaniljeduft så er du helt nødt til å teste dette! Janicke har nemlig ekspremintert med å kombinere ulike parfymer den siste tiden, og miksen av Vanilla Powder og Encens Suave fra Matiere Premiere viste seg å være en drømmekombinasjon. Her får du vanilje, kokos og musk fra Vanilla Powder kombinert med røkelse, kaffe, og vanilje fra Encens Suave. På huden blir det varmt, tørt, og nesten til å spise opp!

Matiere Premiere Vanilla Powder Eau De Parfum

Matiere Premiere Encens Suave Eau De Parfum 

Marthes favoritt:

En god renserutine er det mest essensielle steget i en hudpleierutine. Marthe har brukt sminkefjerner, rens, og toner fra Biologique recherche en stund nå, og er så fornøyd! Sminkefjerneren er skånsom mot huden, men klarer å fjerne all vanskelig øyemakeup. Rensen Lait Dermo-S er en mild melkerens som fjerner sminke og smuss, uten å strippe huden unødvendig. Det er perfekt når hudtilstanden er sensitiv slik Marthe sin hud er. Til slutt bruker hun ikoniske Lotion P50, pigm400. Denne eksfilierende toneren gir en kjemisk peeling, rydder opp i overflaten, reduserer synligheten av porene og har en lysnede effekt. En fantastisk trio som gjør huden klar for å ta imot pleiende produkter.

Biologique Recherche Solution Démaquillante pour les Yeux

Biologique Recherche Lait Dermo-S

Biologique Recherche Lotion P50 PIGM 400

Har du fått med deg at Amazing Space har lansert en egen PRO-serie med 18 aktive problemløsere for huden? Les mer om disse spennende produktene her.


author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] også om: –Våre favorittprodukter i februar –Augustinus Bader sine nye hårprodukter for tørt, skadet […]

Skriv melding

Abonner Til toppen