Sesongens beste ansiktsmasker.

Finn masken som tar vare på huden din i vinterkulden.

Vinteren er her, og det betyr kaldere vær, varmere klær, og en hud som trenger litt ekstra TLC. Derfor har vi samlet sesongens beste ansiktsmasker som vil gi huden din det den fortjener. Fra dypt fuktighetsgivende til rensende og alt imellom, disse maskene vil holde huden din sunn og strålende hele vinteren lang.

For en hud i ubalanse:
Er huden din i ubalanse, opplever kviser eller akne, produserer for mye talg og rett og slett krangler litt? Da vil du elske Masque Vivant. Denne ikoniske masken kaller vi gjerne for en “støvsuger” på grunn av dens unike evne til å rydde opp i hudoverflaten. Den har en stor fanklubb verden over, til tross for en noe utradisjonell konsistens og lukt. Men, den gir resultater som er det viktigste. Bruk den lokalt eller i hele ansiktet så ofte du måtte føle behov.

Biologique Recherche, Masque Vivant

For den sensitive:
Sliter du med rød og irritert hud, og kanskje spesielt i kulda? Denne fløyelsmyke krem-masken er fantastisk å bruke som en SOS for å roe det hele ned. Velvet sleeping mask har ekstremt beroligende og intenst pleiende egenskaper, i tillegg til å tilføre huden masse fuktighet. Beriket med safranblomster som hjelper tørr hud med å gjenopprette seg. Brukes som sovemaske et par ganger i uken eller som en quick-fix i ca 10 minutter.

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers

For den gustne huden som trenger en fuktbombe:
En maske vi anbefaler alle er Augustinus Baders gelèmaske. The Face Cream Mask er en luksuriøs all-in-one maske som lysner, virker oppstrammende, glatter ut, gir glød, og puster nytt liv inn i gusten, stresset og dehydrert hud. Vi elsker å kombinere den med merkets retinolserum for en skikkelig wow-effekt over natten! Bruk den enten som en nattmaske eller som en quick-fix på ca 10 minutter. Skal vaskes av.

Full reperasjon:
Biologique Recherche er verdenskjent for sine resultatstyrte masker. Crème Masque Vernix er en slags superhelt i deres portfølje, da denne masken har utrolig reparerende og fuktgivende egenskaper. Du kan bruke den på ulike måter, enten som en SOS-maske, over natten, eller som en krem på dagtid (da vil makeupen sitte skikkelig godt, men du må like litt sticky konsistens på hudpleien)
Med et utvalg av aktive ingredienser rik på lipider, proteiner og antioksidanter gir denne masken virkelig en følelse av “gjenfødelse” til huden.

Biologique Recherche Crème Masque Vernix

Luksuriøs anti-age nattmaske:
Ønsker du å jobbe med alle synlige aldringstegn, se et synlig løft, og få en myk plumpet hud så er Luxe sleep mask fra La Prairie å anbefale. Denne kjølende masken med kaviarekstrakter gir næring til huden og øker hudens elastisitet og fasthet, samt strammer den opp og fremhever konturene. Den luksuriøse teksturen smelter inn i huden, og de naturlige peeling enzymene jevner, mykner og forbedrer hudens overflate. Du vil føle at huden din er totalt fornyet når du våkner neste morgen.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

For en øyeblikkelig utglatting av linjene:
Har du en stor anledning foran deg eller bare ønsker en liten “pick me up” så kan vi anbefale det nye sheetmasken fra Biologique Recherche som ved hjelp av grønn kaviar og kollagen styrker og forbedrer hudens struktur. Rynker blir glattet ut, og ansiktstrekkene fastere. Masque Caviar Vert har en oppstrammende effekt som fyller ut rynker og fine linjer med øyeblikkelige resultater.

Biologique Recherche Masque Caviar Vert

Les også; Kroppsproduktene vi elsker nå!


author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen