Kroppsproduktene vi elsker.

Huden er kroppens største organ, og fortjener litt ekstra oppmerksomhet (selv om den er godt dekket av flere lag med klær om dagen). Det er litt som å ta på fint undertøy i hverdagen, det syns ikke, men gurimalla så fin man føler seg! Her er våre beste kroppsprodukter som eksfolierer, fukter, strammer opp, og gir glød i høstkulden.

Supracor SpaCells Bath Mitt – Blå
Jevnlig peeling av huden er viktig både for å fjerne døde hudceller og øke blodsirkulasjonen. Det perfekte steget før krem, selvbruning, og for å forebygge mot inngrodde hår ved voksing eller barbering.

Augustinus Bader The Body Cleanser 
Augustinus Bader sin nye kroppsvask er hverdagsluksus på sitt beste! Den renser deg gullende ren, men tilfører også masse fukt så huden blir supermyk etter noen gangers bruk. Perfekt å kombinere sammen med skrubbevotten fra Spracor Spacells.

Augustinus Bader The Body Cream 
En svært rik kroppskrem som passer absolutt alle. Denne har vunnet mange internajsonale priser for sine effektive egenskaper som strekker seg langt utover å gi fukt; The Body Cream reduserer forekomsten av cellullitter, strekkmerker og pigmenteringer, og gir en glattere, fastere hud med jevnere hudtone.

Augustinus Bader The Body Oil 
Denne super luksuriøse oljen jobber aktivt med å redusere synligheten av cellulitter og strekkmerker, samtidig som den styrker hudens barriere, og er fullpakket med antioksidanter som beskytter mot miljøskader. Den etterlater huden med en plumpet, fløyelsmyk finish og passer for alle. Fin å blande inn i The body cream dersom du ønsker å gjøre kremen litt lettere å smøre inn.

Biologique Recherche Lotion P50 Corps
Har du acne eller urenheter på kroppen? Lotion P50 er et eksfolierende og PH-balanserende kroppsvann som øker hudens naturlige cellefornyelse, jevner hudtone og tekstur. Fruktsyrer (AHA, BHA, PHA) og eddikessens eksfolierer og fukter huden skånsomt, samtidig som at høy talgproduksjon reguleres.  

Biologique Recherche The Body Glove
Spesiallaget til Biologique recherche sine kroppskremer vil denne masasjevotten bidra til å øke sirkulasjonen og forbedre effekten av kremene ved å bidra til økt penetrasjon.

Biologique Recherche Creme MSR-H Corps
“Creme de la Creme Anti-Aging Body Cream”! Laget spesielt med tanke på kvinner før overgangsalder eller i overgangsalder og hudproblemene de støter på da.

Rudolph Care Acai Body Lotion – Limited Edition
En ekstra stor versjon av den pleiende og fuktighetsgivende Açai Body Lotion. Full av naturlige, aktive ingredienser, trekker raskt inn i huden uten å være fet – og gjør hverdagspleien til et luksusrituale med sine økologiske oljer og ekstrakter. Perfekt sammen med Rudolph Care, Acai Body Balm.

Rudolph Care Acai Body Balm Special Edition 850ml
Med økologiske oljer, sheasmør og bivoks beskytter og gjenoppbygger Açai Body Balm huden hele året – og spesielt når huden trenger ekstra næring, fuktighet og glød. Bruk den daglig, eller når du har god tid til selvpleie – over hele kroppen eller der huden trenger ekstra omsorg, som albuer, hæler, neglebånd eller den gravide magen. 

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care 
En fuktgivende selvbrunungskrem er kanskje det beste trikset vi har for å raskt føle oss litt freshere nå på høst og vinterpartiet. En av butikkens store favoritter er Sisleys tube som gir vakker, naturlig glød. Her bygges fargen opp gradvis så du trenger ikke å være redd for at det blir unaturlig mye farge. Husk å eksfoliere før påføring.

Er huden tørr om dagen? Her har vi skrevet om noen av våre favoritter som pleier såre og tørre lepper.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også; Kroppsproduktene vi elsker nå! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen