Høstens nyheter fra Tom Ford.

To fargerike øyeskyggepaletter, nytt matt leppeprodukt, og et fantastisk finishing pudder. Tom Ford har virkelig gått all-in med høstens store sminkelanseringer.

Tom Ford Eye Color Quad – 44 Dark Opulence
Eye Color Quad Dark Opulence er en palett med glitrende turkis, marineblå skimmer, matt beige, og smoky sort. Vi elsker mulighetene du har med denne paletten. Her har du den perfekte beige til hverdags, og svart til å lage eyeliner. Bruk turkis alene med maskara, eller miks alle fargene sammen, og legg dramatiske smoky eyes.
Skyggene har en utrolig fargegjengivelse og holdbarhet. Paletten kommer med to små applikatorer som du kan bruke “on the go”.

Tom Ford Eye Color Quad – 43 Ambrosia
Med paletten Ambrosia kan du lage vakre looks i rosa, bærtoner, aubergine, og bronse. Er du glad i varme nyanser og vil ha noe helt unikt må du sjekke ut denne. Fargene passer perfekt sammen, men de er også veldig fine hver for seg.

Tom Ford Translucent Finishing Powder
Endelig et nytt pudder fra Tom Ford! Dette er det perfekte produktet å avslutte sminken med. Translucent Finishing Powder er et lett og transparent pudder som matter ned blank hud og gir sminken en perfekt finish. Pudderets lette konsistens smelter inn i huden og gir et naturlig resultat. Vi har forelsket oss i den praktiske kosten som kommer til i alle ansiktes kriker og kroker.

Tom Ford Liquid Lip Luxe Matte
Liker du matte leppeprodukter blir nok dette en ny favoritt. Liquid Lip Luxe Matte har en matt finish som sitter godt på leppene uten å smitte av. Den flytende leppestiften er beriket med en naturlig antioksidant med fuktgivende, beskyttende og pleiende egenskaper. Leppestiften er rikt pigmentert og gir et levende og intenst fargeuttrykk. Kommer i 10 vakre farger fra nude rosa, til rødt og bærfarget.

Liker du sminketips? Da må du sjekke ut dette innlegget hvor vi har samlet det du trenger for sesongens store sminketrend “latte makeup”.

Skriv melding

Abonner Til toppen