Les Sæurs de Noé lanserer den perfekte “going out” parfymen.

“Inspired by the emotions of those exciting moment when you feel the magic of a rendez-vous, full of seductions and expectations.”

En parfyme er selvsagt ikke forbehold dag eller kveldstid, men nye Midnight call fra Les Sæurs de Noé skriker smokey eyes, rytmisk musikk, og kjærlighet i luften!

Det er den belgiske kvinnen Nadia Benaisa som står bak merket Les Sæurs de Noé. Med seg på laget har hun ingen ringere enn Pierre Wulff og Jerome Epinette, to av New Yorks mest anerkjente neser. Man kan kjenne igjen Nadias parfymer ved at de alltid er svært delikate, døpt med poetiske navn som “Nomad soul” eller “Citrus poetry”. Flakongene lages for hånd av en av Frankrikes eldste glassmakere, og den lett gjenkjennelige blåfargen på korken tok henne lenger tid å lande enn parfymene selv. For Nadia er kun det beste godt nok, og det har vært utrolig spennende å følge dette merkets utvikling de siste årene.

Med Midnight call tilfører hun serien noe helt nytt. Hun ønsker å hylle kjærligheten, og inviterer oss med ut i Paris i de sene nattetimer. Hun fanger gleden av de spontane møtene, dansingen og sprudlende latter. Den perfekte duften å bruke når du ønsker å skinne!

For å “bottle up” denne følelsen bruker parfymørene bergamott og australsk rosa pepper i toppnotene. I hjertet ligger mimosablomst kombinert med fiol, som tilfører sødme og gir duften et delikat preg. Til slutt avrundes det friske og blomstrende av bunnotene rav og sedertre, som skaper en varme og en duft man bare ønsker å komme nærmere…

Les Sæurs de Noé, Midnight call

Se den vakre kamanjevideoen her:Midnight Call er parfyme nummer 11 fra Les Sæurs de Noé. I år har hun lansert tre andre fantastiske parfymer. Saffron Flower og Citrus poetry kan du lese mer om i dette innlegget. Har du derimot dilla på lærduft må du definitivt sjekke ut parfymen Cuir noir som vi har skrevet om her.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen