Love is in the air: Her er 10 romantiske parfymer

Vi har plukket ut de perfekte duftene for en datenight!

Kilian Rolling in Love Refillable
Rolling In Love er en fortryllende duft som feirer kjærligheten. Den er klassisk og tidløs, og like ideell for en romantisk kveld som for daglig bruk. Duften åpner med myk mandelmelk, ambrettefrø og varm musk. Hjertenoter av fresia og orris gir duften en friskhet som rundes av med forførende tuberose, søt vanilje og tonkabønner.

Matiere Premiere Radical Rose Eau De Parfum
Radical Rose er en unik, kraftfull og moderne roseduft, med Rose centifolia absolute som hovednote. Duftnoter av safran og pepperbær fremhever rosens krydrede fasetter, patchouli og labdanum gir duften varme og dybde. En utrolig roseduft som vi føler oss skikkelig fin i!

Régime des Fleurs x Chloë Sevigny Little Flower
Ønsker du en lettere, kanskje mer “vårlig” touch på rosen kan Little Flower, skap av Regime des Fleurs og Chloë Sevigny virkelig være duften for deg.
“Chloë is a dear friend and an endless source of inspiration to me. I’ve associated her with roses for as long as I’ve known her and have always found a certain romance in her relationship with them, her ultimate fascination and the comfort they’d bring. It took us a year and a half and 33 different versions to get the scent just right. The result is what I find to be the true essence of Chloë: timeless, glamorous, so vibrantly alive.” -ALIA, Perfumer & Founder

Victoria Beckham Suite 302 
Suite 302 er en duft av berusende glamour, en dyp og selvsikker kjærlighet, et minne om Victoria og Davids luksuriøse jubileumsreiser til Paris. Hotellrom fylt med duften av roser og krydrede pepperkorn, til intime spaserturer i byens sjarmerende gater ved midnatt, med sine røykfylte maskuline noter. Her kombineres feminine og maskuline noter som svart kirsebær, tobakksblader og svart lær for en utrolig spennende og forførende parfyme.

La Bouche Rouge Rouge L’Extrait De Parfum
Da Nicolas Gerlier oppdaget overforbruk av naturlige ressurser innen parfymeindustrien, utfordret han noen av de fremste parfymørene i bransjen til å skape parfymer ved bruk av en ny teknologi, kalt «upcycling», hvor man bruker ingredienser som vanligvis ville blitt kastet. Tre år senere kunne la Bouche Rouge presentere fem eksklusive parfymer, laget med rene råmaterialer som ikke går på bekostning av naturen. Parfymene er veganske og inneholder 93% naturlige ingredienser. “Rouge” er en svært sensuell, forførende duft med krydrede noter av ingefær, patchouli, sedertre og vetiver.

Kilian Love, Don’t Be Shy 
Myk rose, søt marshmallow og juicy honeysuckle gir denne duften et flørtete preg. Basen av amber gjør den samtidig varm og sensuell. Dette er definitivt en parfyme som du ikke klarer å stoppe å lukte på når den treffer huden, og det er sikkert derfor Kilian har satt den i sin avhengighetsskapende duftfamilie “the narcotics”.

Vyrao Georgette Eau du Parfum
Georgette er en moderne og androgyn roseduft inspirert av Yasmins bestemor som hun hadde et nært forhold til. Yasmin forteller at hun ønsket at denne skulle være varm og trygg, men samtidig fremme en styrke. Denne duften fremmer egenkjærlighet. Med tyrkisk rose, sandeltre, patchouli, rosa pepper, og sort tobakk.

BYREDO Animalique Eau de Parfum
Animalique er en aromatisk og kraftfull duft laget for å “vekke dine dyriske sider”.. Duften åpner med frisk, sprudlende sitron og bergamott som blandes med varme og myke noter av mimosa og fiol. Den rundes av med en base av mørk amber, sensuelt semsket skinn og tobakkblader.

Creed Absolu Aventus 
Absolu Aventus er en moderne tolkning av den ikoniske duften Aventus fra Creed. En sofistikert duft med en tvist av grapefrukt og nye eksklusive ingredienser av ingefær, kardemomme, kanel, vetiver og kasjmirtre. Absolutt en duft du vil inn i armkroken til! Duften kommer i et begrenset opplag. 

D.S. & DURGA I Don’t Know What
Duftforsterkeren I don`t know what er some en liten love-potion i flaske. Den fremhever all annen duft, være seg favorittparfymen din eller bare din egen kroppslukt.. Alle vil kjenne at du lukter godt, men de vet ikke helt hva det er…

Les også: De fineste gavene til valentines!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen