De fineste gavene til valentines

Vi har plukket ut de fineste gavene å feire kjærligheten med.

Victoria Beckham Suite 302 


Forførende og sensuell duft med sort kirsebær og rose, lær og tobakk inspirert av Victoria og David Beckhams romantiske turer til kjærlighetsbyen Paris.

Biologique Recherche, Lifkiss Lip Mask:


Visste du at det finnes en sheetmask for leppene dine? Liftkiss pleier og får frem leppenes naturlige skjønnhet på bare ti minutter. Dens kombinasjon av aktive ingredienser fjerner tørre linjer og rynker og definerer leppens kontur. Denne eksepsjonelle fuktighetsgivende masken reparerer huden intensivt og tilfører volum. Leppene etterlates hydrert, glattere og synlig fyldige etter én påføring.

Westman Atelier, Les Ètoiles Edition


Hadde vi pakket opp denne på valentines så hadde vi helt sikkert besvimt av glede! Denne trioen av Westman Ateliers bestselgende farger i nye produkt er det ultimate kitet for en glowy datenight sminke. Settet består av en helt ny blush i pudderform, lip balm og highlight stick som gir huden og leppene en frisk og glødende look. Laget med rene, effektive og pleiende ingredienser, for et friskt og naturlig resultat.

Holistic Silk Pure Silk Anti-Ageing Eye Mask – Silver Lavendel Scented:


Til den som kunne trengt en god natts søvn syns vi at en luksuriøs sovemaske fra Holistic Silk er den perfekte gave. Masken er laget av 100% ren satengsilke på begge sider, foran og bak. Det naturlig ikke-absorberende silkefôret hjelper aktivt til å forebygge nattlige ansiktsrynker og dehydrering, noe som gjør den ideell for sensitiv og moden hud. Masken er fyllt med naturlig lavendel som gir en avslappende effekt.

Tom Ford, Cinematic Love collection:


Skap forførende looks med denne vakre kolleksjonen fra Tom Ford! Her får du den superfine øyenskyggepaletten Honeymoon i ny forpakning, samt to helt nye leppestifter og en fresh ferskenfarget blush. Vi er obsessed med den dype røde leppestiften “Scarlet rouge” som ser fin ut på alle hudtoner.

Tom Ford Cinematic Love Eye Color Quad – 04 Honeymoon

Tom Ford Cinematic Love Lip Color Matte Lipstick – 16 Scarlet Rouge

Tom Ford Cinematic Love Powder Blush – Love Scene

Tom Ford, Vanilla sex Eau de parfum


Tom Ford Vanilla Sex er en myk, varm og forførende vaniljeduft, som kombinerer eksklusiv vanilje fra India, med overraskende elementer av mystiske blomster og bitter mandelessens. Sandeltre blandes med forførende tonkabønner og et utsøkt Ultravanil™ molekyl. Vanilla Sex er tidløs og sensuell med en delikat balanse av sødme og krydder.

La Mer The Lip Volumizer – Sheer Pink


Vinterens fineste leppeprodukt! I The Lip Volumizer kombinerer La Mer pleie og farge på beste vis. Leppeserumet mykgjør og glatter ut leppene med naturlig glans og delikat skimmer som passer alle hudtoner. Fargen sheer pink gir oss skikkelig valentines-vibber!

Vyrao Rose Marie Candle:


Duftlyset Rose Marie fra Vyrao er den perfekte gave til en venninne, deg selv, eller noen andre du er glad i. Lyset symboliserer “self love” og man har brukt nøye utvalgte ingredienser for å fremme følelsen av selvkjærlighet. Rose for kjærlighet, fiolblad for selvuttrykk, patchouli for jording og guaiac-tre for renselse av energier. 

Omorovicza Budapest Bath Salt 


Hva er vel mer romantisk enn å ta et bad sammen? Sørg for å gi badet en luksusfølelse med det herlige badesaltet og badeoljen fra Omorovicza, inspirert av deres spa i Budapest.

Omorovicza Budapest Bath Oil 


Budapest Bath Oil er en badeolje som gjenoppretter hudens fuktbalanse og smidighet. Omorovicza’s Healing Concentrate™ kombineres med nærende jojobaolje. Badeoljen inneholder en aromatisk blanding av essensielle oljer fra rosmarin, salvie, geranium og kamille, som roer ned og balanserer kropp og sinn.  

Augustinus Bader The Eye Patches 6x3g


Gjør hjemmespaet komplett med The Eye Patches fra Augustinus Bader! The Eye Patches er en luksuriøs behandling for øyenpartiet. Hydrogelmaskene gir intens fukt og jevnere hudtone rundt øynene. De reduserer mørke ringer, hevelser og fine linjer. De inneholder det revolusjonerende komplekset TFC8®, som aktiverer hudens egen fornyelse og reparasjon. The Eye Patches er enkle å påføre og gir synlige resultater etter kun én gangs bruk. Vegansk og parfymefri.

La Bouche Rouge Pink Leather Compact Case


Hele La Bouche Rouge serien passer ypperlig til å gi i gave. Disse blir veldig personlige fordi du selv velger ut farge på etuiet du ønsker, og setter inni den refillen som passer best. I dette etuiet kan du legge en øyenskygge, solpudder, eller highlight fra La Bouche Rouge. Under ser du deres Lipstick case som passer leppeprodukt, kremet rouge, og kremet highlight. Akkurat nå har vi en kampanje på La Bouche Rouge. Les mer om den her.

La Bouche Rouge La Terre Brune Bronzer


La Terre Bronzer er et naturlig solpudder med hyaluronsyre som gir huden glød og fukt hele dagen. Solpudderet inneholder 96% naturlige ingredienser. Pudderet kommer i en papirinnpakning som kan brukes alene eller settes inn i et læretui. 

La Bouche Rouge Beige Leather Lipstick Case:


I stedet for emballasje som kastes etter bruk, finnes det et lekkert håndlaget etui til hvert produkt, som lages av overskuddsmateriale fra skinnleverandøren Tanneries de Puy som leverer skinn til alle de største motehusene i verden. 

La Bouche Rouge La Lumière Gold Highlighter Stick Refill:


La Bouche Rouge Highlighter Stick har en kremet konsistens som gir en øyeblikkelig naturlig glød. Den kan brukes på kinnben, brynsben, øyelokk eller andre steder du ønsker å fremheve. Highlighter-sticken er laget med et refillsystem: Den kan brukes som den er, eller du kan legge den i et av de lekre læretuiene som finnes i mange ulike farger. 

Amazing Space Beauty Sleep Mask Face, Eye & Neck Care


Nydelig ansiktsmaske som fornyer huden din mens du sover. Den inneholder naturlige phytohormoner fra asiatiske planter som strammer opp og glatter ut huden. 

Les også: Vi introduserer to nye fristende parfymer fra Kilian Paris!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: De fineste gavene til valentines! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen