Vi introduserer 2 fristende nye parfymer fra Kilian.

Oppdag de nyeste tilskuddene til Kilian-parfymesamlingen hos oss: “Born To Be Unforgettable” og “Princess”. Er du interessert i noe som er unikt og har sansen for “Gourmands” så må du definitivt ta turen innom oss for disse to.

Kilian Paris er et kjent navn i verden av luksusparfymer, grunnlagt av Kilian Hennessy, arvingen til den berømte Hennessy cognac-familien. Merket skiller seg definitivt ut i mengden ved at Kilian elsker glamour og maksimalisme. Glem skandinavisk minimalisme, en Kilian parfyme ønsker å synes! Kilian Paris kombinerer både tradisjonelle og moderne parfymeteknikker for å skape unike og minneverdige dufter. Med sin bakgrunn i både kunst og kultur, har Kilian skapt et parfymeunivers som ikke bare fokuserer på duftenes kompleksitet, men også på deres presentasjon. Hver parfyme fra Kilian Paris er en kunstnerisk fortelling, designet for å gi brukerne en følelse av luksus og individualitet. Det gjelder også nyhetene Born to be unforgettable og Princess.

Kilian Born To Be Unforgettable:

“Born To Be Unforgettable” er en sprudlende og energisk duft, perfekt for den som våger å skille seg ut. Den åpner med frisk lime og en cola akkord (Ja, du leste riktig), etterfulgt av en krydret blanding av kanel, muskat og vanilje. Avslutningen med varme noter av sedertre gir duften dybde og en varig effekt. Skapt av den anerkjente parfymøren Alberto Morillas, er dette en duft som feirer livlige og uforglemmelige øyeblikk.

Kilian Princess Eau De Parfum:

“Princess” er en moderne og feminin duft som utfordrer den tradisjonelle gourmand-familien med noter av ingefær, grønn te og marshmallow. Denne duften, utviklet av parfymøren Honorine Blanc, er en hyllest til selvstendighet og styrke, og gir en spennende vri med sitt hint av krydret ingefær. En nydelig parfyme for deg som er glad i sødme og varme.

Besøk oss i butikken i Bydgøy allè 39 for å oppleve disse fortryllende duftene. Kanskje finner du en ny favoritt å møte våren med?

Les også om nyheten “Vanilla sex” fra Tom Ford!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: Vi introduserer to nye fristende parfymer fra Kilian Paris! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen