Møt solkremen som gjør deg brun!

Ja, du leste riktig. Rudolph Care Self Tanning Sun Body Lotion SPF 30 gir deg en strålende, solbrun hud og effektiv solbeskyttelse i ett og samme produkt.

Med en unik kombinasjon av selvbruning og SPF 30, får du en gradvis og naturlig sommerglød mens huden beskyttes mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Dette er med andre ord den perfekte solkremen å starte sesongen med, og vi kan garantere at “smøremotivasjonen” går betraktelig opp.

Derfor vil du like den:

  • Bygger opp en naturlig, gyllen glød takket være selvbruningsingrediensene erytrulose og DHA
  • Beskytter huden mot solens stråler med bredspektret SPF 30
  • Pleier og styrker huden med havtornsolje, agurkekstrakt og aloe vera
  • Lett konsistens som absorberes raskt og er enkel å påføre

Slik gjør du det:

Påfør Self Tanning Sun Body Lotion 30 minutter før du går ut i solen for å sikre en jevn brunfarge. Påfør kremen jevnt over hele kroppen og la produktet tørke helt før du kler på deg. Vask hendene godt etter påføring.

Rudolph Care Self Tanning Sun Body Lotion SPF 30

Slik får du best resultat:

For best mulig resultat anbefaler vi å bruke en kroppsskrubb 1-2 ganger i uken fordi tørre områder kan lage skjolder eller mørkere flekker. Å skrubbe huden jevnlig vil også fremme din naturlige glød fordi de døde hudcellene fjernes.

Açai Body Scrub er en effektiv og skånsom kroppsskrubb som gir en mild eksfoliering og øker blodsirkulasjonen, slik at huden blir glatt og myk. Den inneholder finmalt granulat fra aprikos og acaikjerne som skånsomt skrubber uten å irritere huden. Skrubben er rik på økologisk rapsolje med et høyt innhold av vitamin E, som effektivt beskytter mot frie radikaler og ytre påkjenninger. Økologiske oljer av aprikos og oliven øker elastisiteten og gir næring til huden som etter eksfoliering er ekstra mottakelig for fukt og pleie. 

Rudolph Care Acai Body Scrub 

Les også om Ruydolph Care sitt nye solserum!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] også om solkremen som gjør deg brun eller om de to relanserte duftene som fansen ikke klarte seg uten fra Règime des […]

Skriv melding

Abonner Til toppen