Nye body serum er et must i sommer!

Når vi tenker på hudpleie, fokuserer vi ofte på ansiktet. Men hvorfor ikke gi kroppen samme kjærlighet og omsorg? Omorovicza Body Serum er et genialt kroppsprodukt med ingredienser tradisjonelt kjent fra ansiktsserum. Body serum forbedrer hudens tekstur og tone, samtidig som det gir langvarig fuktighet. La oss dykke dypere inn i hva som gjør dette serumet til sommerens must-have for kroppen.

Noen nøkkelingredienser:

Islandsk mikroalge: Denne ingrediensen har mange kraftfulle egenskaper. Den bidrar til å forbedre hudens fasthet og elastisitet, gir intens fuktighet, fremmer kollagensyntesen og cellefornyelsen og strammer opp huden. Ved regelmessig bruk kan den også redusere synligheten av strekkmerker.

Kakaduplommeekstrakt er rik på vitamin C, E og polyfenoler. Den kraftige antioksidanten beskytter huden mot skader fra frie radikaler og oksidativt stress. I tillegg bidrar denne ingrediensen til å øke hudens naturlige glød!

Ceramidkompleks: I dette serumet bruker Omorovicza plantebaserte ceramider fra hvete. Dette komplekset øker hudens fuktighetsnivåer og forbedrer hudbarrierefunksjonen. Når hudens barriere styrkes, blir den bedre rustet til å holde på fuktighet og beskytte mot miljøpåvirkninger.

Healing Concentrate™ er en patentert bio-fermentert aktiv ingrediens. Denne unike ingrediensen fanger de helbredende kreftene til mineralene fra Budapests termalbad. Mineralene trenger dypt inn i huden og bidrar til helbredelse og revitalisering.

Om Merket: Omorovicza

Omorovicza er kjent for sin bruk av naturlige ingredienser og innovative teknologier. Merket henter inspirasjon fra de helbredende egenskapene til de termiske kildene i Budapest, Ungarn. Deres unike tilnærming til hudpleie kombinerer århundrer gamle tradisjoner med moderne vitenskap, noe som resulterer i produkter som virkelig gjør en forskjell.

Slik bruker du Omorovicza Body Serum:

For å oppnå de beste resultatene, påfør serumet daglig etter dusj eller bad -Og gjerne etter å ha brukt en kroppskrubb. Masser serumet inn i huden med sirkulære bevegelser til det er helt absorbert. Kombiner gjerne med din favoritt fuktighetskrem fra Omorovicza for ekstra pleie og beskyttelse.

Omorovicza, Body serum

For best resultat, kombiner serumet med Omoroviczas Gold sugar scrub og Omorovicza kroppskrem.

Omorovicza Gold Sugar Scrub

Omorovicza Body Cream 

Interessert i ny hudpleie? Les også om den nye 4-ukers kuren fra Augustinus Bader!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] også om Omoroviczas nye serum som gir deg vakker sommerhud på hele kroppen og om vår nye Sisley […]

Skriv melding

Abonner Til toppen