Nyhet! Healing wood candle fra Westman Atelier.

Opplev Westman Ateliers første duftlys eksklusivt hos oss i Norge.

Er du også lei av regn på værmeldingen denne sommeren? Da håper vi denne nyheten er et lyspunkt i gråværet. Healing Wood, det første duftlyset fra Westman Atelier, er nå tilgjengelig hos oss!

Dette luksuriøse duftlyset er laget av blant annet myke tretoner, varm rav og ingefærrot som skaper en varm og beroligende aroma. I samarbeid med parfymør Céline Barel fanger Gucci den sofistikerte, fløyelsmyke duften av ren ro i et elegant stearinlys. Healing wood er designet for å fremkalle en følelse, nemlig å løfte humøret og skape ro i kropp og sinn. I tillegg kommer det i en vakker keramisk forpakning som gjør den til en fresh del av interiøret hjemme.

The notes are very intuitive, and you feel the spiritual aspect. It’s a universal smell that makes you feel a sensation of being at peace, like after a long day at work when you come home to a crackling fireplace and your favorite glass of red wine. It’s the equivalent of that feeling, but perfect for any season.”
xx Gucci

Healing Wood-lyset er også bærekraftig og laget av naturlige ingredienser, så du kan nyte den fantastiske duften uten å bekymre deg for miljøet. Velkommen inn for å lukte på Healing Wood Candle.

Westman Atelier Healing Wood Candle

Ønsker du å gå mer i dybden på hva de ulike ingrediensene gjør?

-Toppnoter: Ingefærrot og Armenia Paper Accord lokker umiddelbart sansene inn for å stimulere velvære.
-De rike, aromatiske hjertenotene kvae, harpiksolje, og kanel fortsetter den terapeutiske reisen.
-Jordnære basenotater: Healing Wood, amber og musk avrunder duften, og forbedrer stemningen fra alle vinkler.

Nysgjerrig på Westman Atelier? De har kommet med mange spennende lanseringer i det siste.
I dette innlegget kan du lese om deres fantastiske kajaler, Eye Love You Eye Pancil.

Skriv melding

Abonner Til toppen