Nyhet! Verdens beste vaniljeduft?

Det er umulig å motstå fristelsen til å fortsette å lukte på huden som er sprayet med Vanilla Powder.

Dette har vi gledet oss til. Endelig kan vi dele høstens store nyhet fra Matiere Premiere!

Matiere Premiere er en fransk parfymeserie skapt av den legendariske parfymøren Aurelien Guichard. Han bor og jobber på den idylliske gården i Grasse hvor han selv vokste opp. Der dyrker han økologiske roser og tuberoser av beste kvalitet som brukes i parfymene French Flower og Radical Rose. Hver parfyme fra Matiere Premiere er en hyllest til ett enkelt, men fortryllende råmateriale, som fanger essensen i sin reneste og mest komplekse form.

Gjør deg klar for en utfordring: å velge bare én favoritt blant disse mesterverkene blir nå enda vanskeligere. Vi presenterer nemlig Matiere Premieres nyeste tilskudd—Vanilla Powder.

I denne parfymen har Aurelien Guichard tatt en ikonisk ingrediens—vanilje fra Madagascar—og forvandlet den til noe helt ekstraordinært. Inspirert av sin mors yrke som skulptør, forestilte han seg en vanilje så ren og utsøkt at den minner om hvitt marmorstøv.

Denne parfymen er en perfekt symfoni av den dype, intense og nesten hypnotiserende vanilje-absolute fra Madagascar, forsterket av en kremet undertone av kokosnøttpulver. Tilsett et hint av hellig palo santo tre og en sky av elegant hvit musk, og du har en duft som vil gjøre deg fullstendig betatt. Det er umulig å motstå fristelsen til å fortsette å lukte på huden som er sprayet med Vanilla Powder.

Hovedingrediens: Vanilla absolute Madagascar
Duftnoter: Kokosnøtt, hvit musk, palo santo.

For å feire denne lanseringen gir vi alle som kjøper en fullsize Vanilla Powder en Vanilla Powder 6 ML som er perfekt å ha med i gymbagen, i vesken, eller på tur. Så langt lageret rekker.

Matiere Premiere Vanilla Powder Eau De Parfum 

Vanilje Absolute fra Madagascar har utrolige duftegenskaper. Den er både dyp, intens, rik og mørk på samme tid. Vaniljeblomstene blir pollinert for hånd, og det tar 9 måneder før de er ferdig utvokst. Etter at de grønne vaniljebønnene er plukket fra lianene, starter den i 6-8 måneders lange tørkeprosessen. Bønnene tørkes vekselvis i sol og skygge, som gir en harmonisk utvikling av ulike aromaer. Prosessen med forvandlingen av bønnene til “Absolute” lages lokalt i Madagascar.

Nysgjerrig på Matiere Premiere?
Les mer om serien i dette innlegget. Du kan også oppleve seriens 10 andre parfymer i dette Discovery settet.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen