Sisley`s All Day All Year er kremen alle burde ha.

Dette ultimate anti-age produktet kan brukes på tvers av serier og gir optimal beskyttelse mot UV-stråling og skadelige miljømessige faktorer.

All Day All Year er er en beskyttende dagkrem for alle hudtyper. Tenk på den som en solkrem for overskyet vær, og byliv. En slags “city-faktor” rett og slett. Denne effektive og pleiende kremen fungerer som en beskyttende barriere mot ytre aggressorer – som faktisk er hovedårsaken til aldring av huden. Den inneholder både UVA og UVB-filter og beskytter mot frie radikaler.

På dagtid bruker huden vår energi på å beskytte seg selv. All Day All Year er det perfekte dagpleieproduktet som støtter huden ved å danne et beskyttende skjold. I tillegg aktiverer den hudens egen selvforsvarsmekanisme.

Solstråler, forurensning og sigarettrøyk er alle miljømessige faktorer som påvirker huden vår gjennom livet. Disse er ansvarlige for 80% av hudens tidlige aldringstegn. Den komplekse og svært konsentrerte formelen til All Day All Year beskytter huden mot disse.

All day All Year legges som en “topcoat” på din daglige hudpleierutine. Da beskytter den mot UVA- og UVB-stråler hele dagen (8 timer), ved hjelp av sine innkapslede filtre som ikke trenger inn i huden, men blir liggende som et beskyttende skjold på toppen. Slik klarer den også å beskytte mot forurensing, som ikke klarer å trenge gjennom skjoldet og ned i huden.

Samtidig stimulerer kremen din naturlige forsvarsmekanisme gjennom styrking av hudbarrieren, samt via å begrense de skadelige effektene forurensing og UV-stråling har på huden i utgangspunktet.

All day All year er altså en viktig beskyttende krem som kan brukes på tvers av hudpleieserier. Den passer alle hudtyper og aldre, og brukes daglig, med mindre du skal sole deg og har på ren SPF. Har du spørsmål angående All day All year? Ta kontakt med oss i butikken eller via telefon: 22 44 61 42. Vi ser frem mot å hjepe deg!

Og du? Gå ikke glipp av vår fantastiske Sisley kampanje som varer frem til 20. august hvor du får en fantastisk gave ved kjøp av 2 hudpleieprodukt fra Sisley.

Sisley All Day All Year – Essential Day Care

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen