Skjønnhetsfavoritter til en regnfull uke.

Når sommerregnet øser ned er det lite som slår følelsen av å sette på musikk, ta på en myk badekåpe, tenne lys, og nyte inneværet. Her er 10 skjønnhetsfavoritter for den kommende uken.

BYREDO Summer Rain Candle

Summer Rain fanger følelsen av en regnfull varm sommerdag, finnes det noe mer spot-on akkurat nå? Lyset har en frisk og sprudlende duft av basilikum, peppermynte, fiken, og ingefær. Disse grønne notene gir duften et preg av frodig vegetasjon og våte trær. Tonkabønner og sandeltre tilfører sødme og en energisk følelse av frihet og sommerens magi.

Byredo Mascara Tears In Rain

Verdens beste vannfaste maskara er et must nå. Husk å kjøpe en god sminkefjerner som også klarer å fjerne vannfast maskara, slik at du ikke sliter for mye på vippene ved fjerning. Vi kan sterkt anbefale denne.

Omorovicza Budapest Bath Salt 

Når det ikke blir bading ute er det herlig å lage seg et bad inne. Med dette nydelige badesaltet vil både kropp og sinn bli avslappet.

D.S. & DURGA Big Sur After Rain Candle

D.S. & Durga har kanskje ikke opplevd vår norske regnfulle sommer, men noe sier oss at de vet hva de snakker om.. Big Sur After Rain er en frisk og aromatisk duft med eukalyptus, magnolia og duften av frisk havbris.

Psst: Du får også håndsåpe med denne nydelige duften.

AVEDA Smooth Infusion™ Anti-frizz Style Prep Smoother 

Gjør håret ditt klart for styling med dette lette og pleiende serumet. Det gir fukt, samtidig som det beskytter mot fuktighet og frizz i 72 timer. Det inneholder også UV-filter som bevarer glansen i håret og hindrer skader fra solen og varmeverktøy opp til 230°C.

Iles Formula Hair Turban Towel – White

Hair Turban er et ekstra absorberende, luksuriøst mykt mikrofiberhåndkle som forsiktig tørker håret raskt uten friksjon, og reduserer statisk elektrisitet og slitasje.

Augustinus Bader The Face Cream Mask

Innevær betyr hjemmespa! Skal du unne deg en maske i høst, la det være en som gjør “alt”! The face cream mask har raskt blitt en favoritt hos oss med sine dypt fuktgivende og oppstrammende egenskaper. (Denne kan du også ha på over natten for ekstra god effekt).

D. S. & DURGA Steamed Rainbow 

Etter regnet kommer forhåpentligvis regnbuen.. Duften av den kan du i alle fall få for den har David fra D.S. & Durga fanget på flaske i sin nyeste parfyme, Steamed Rainbow. Med ingredienser i alle regnbuens farger; rød mandarin, appelsin, grønn seder, blå mandelblomst og fiol. Steamed Rainbow inneholder en kombinasjon av sitrus, blomster og trenoter.

Vyrao Witchy Incense 30 Sticks

Røkelsen fra Vyrao er en skikkelig moderne og fresh take på røkelse syns vi. Denne er inspirert av parfymen hennes Witchy woo, med med duft av orris, rose og musk. Perfekt for å sette stemningen inne.

Sisley Regenerating Hair Care Mask

Hvis du først lager deg et hjemmesåa, ikke glem å gi håret litt ekstra pleie og. Alle hårtyper har godt av en runde med Sisleys Regenerative mask! Aktive plantebaserte ekstrakter, proteiner, vitaminer og mineraler gir kraft til hodebunnen for å styrke skadet hår fra roten. Shea, Macadamia, Camellia og hasselnøttoljer gjenoppbygger og gir næring til hårfibrene.

Lyst å sjekke ut flere ansiktsmasker som er fine å bruke nå? Vi har samlet noen herlige favoritter i dette innlegget.

Skriv melding

Abonner Til toppen