Slik tar du vare på håret i solen

Solens sterke stråler kan tørke ut håret, bleke fargen og forårsake skade på lengden. Hos Gimle Parfymeri ønsker vi å hjelpe deg med å bevare ditt sunne, glansfulle hår gjennom hele sommeren. Enten du trenger en beskyttende spray, en næringsrik maske eller en mild sjampo for daglig bruk, har vi alt du trenger for å beskytte håret ditt og holde det vakkert hele sesongen.

Sisley Protective Hair Fluid- Hair & Scalp Care
Sisley Protective Hair Fluid danner en beskyttende film som beskytter håret mot skadelige effekter av sol, sjø og svømmebasseng vann. Formelen inneholder også to filtre for optimal beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Fargen på naturlig, farget, bleket eller stripet hår blir beskyttet og vil også få en fantastisk glans. Denne lette teksturerte sprayen dufter en myk blanding av sitrus og woody notater med verbena, sitron og ferskenblomst. Påfør på tørt eller fuktig hår, før eksponering. Fordel over hele håret. Ikke skyll.

AVEDA Sun Care Protective Hair Veil 100ml
En lett mist som beskytter håret mot UV stråler. Sun Care Protective Hair Veil danner en usynlig film som minimerer tørrhet og skader på håret. UVA og UVB filtre fra vintergrønne planter og kanelbarkolje beskytter håret mot solens skadelige stråler. Misten er også vannfast. 

Augustinus Bader The Rich Shampoo 200ml
Hvis du kjenner at sol og bading tørker ut håret, sørg for å gi masse fukt og pleie tilbake allerede i dusjen. The Rich Shampoo er en luksuriøs, kremet sjampo som renser skånsomt og etterlater håret mykt og silkeaktig, med mer volum og fylde. Den er spesielt formulert for å reparere og pleie tørt og skadet hår uten å tynge det ned. Inneholder det patenterte TFC8®.

Augustinus Bader The Rich Conditioner 150ml
The Rich Conditioner er en dypt nærende balsam som reparerer tørt, skadet hår og gir et mykt og glansfullt hår med volum.

AVEDA Sun Care Hair & Body Cleanser 250ml
Fjerner effektivt klor, salt og rester etter hårprodukter, samtidig som fuktbalansen opprettholdes. Tamanu olje og organisk kokosnøttolje opprettholder fuktbalansen. Inneholder også grønn te, sertifisert organisk solsikkeolje og vitamin E.

Sisley Precious Hair Care Oil – Hair & Scalp Care 100ml
En av våre absolutte favorittprodukter til hår er Precious Hair Care Oil fra Sisley Paris. Den luksuriøse oljen er spesielt utviklet for å gi næring, glans og mykhet til håret ditt fra rot til spiss -helt uten å tynge. Du vil elske hvor mykt håret blir og håret vil både se og føles sunnere ut.

Omorovicza Revitalizing Scalp Mask 200ml
Når man bruker solpleie og stylingprodukter i tillegg til varmen kan det være lurt å gi hodebunnen en ekstra god rens innimellom. Nøkkelen er å bruke et produkt som ikke tørker den ut. Da kommer Revitalizing Scalp Mask virkelig til nytte. Denne pre-sjampo behandlingen utnytter kraften til transformativ ungarsk mineral leire, rik på kalsium og magnesium, for å trekke ut urenheter. Kjølende mentol og kamfer gir en umiddelbar beroligende effekt, mens salicylsyre skånsomt eksfolierer for å minimere flak og rense hårsekkene.

Augustinus Bader The Scalp Treatment 30ml
Du vil takke deg selv hvis du investerer i et hodebunnsserum -Disse er virkelig game-changers når det kommer til håret ditt! Augustinus Bader sitt bidrar til å redusere håravfall, stimulere hårvekst og forynger hodebunnen. Serumet gir et sunnere, sterkere og fyldigere hår og økt komfort i tørr eller ubalansert hodebunn. The Scalp Treatment beskytter også mot oksidativt stress som forurensning og UV-stråler.

Sisley Restructuring Nourishing Balm – Hair & Scalp Care
Denne reparerende masken er en skikkelig treat som vil fikse slitte tupper og tlrt hår over natten. Bruk den helst som en sovemaske og vask ut morgenen etter, eller bruk den som et stylingprodukt på dagtid før hårvask. denne skal nemlig helst sitte i håret i 8 timer for optimal effekt. Masken fukter skadet, tørt og frizzy hår og jobber med hårfibrene for en intens pleie.  

Les også om vår beste solbeskyttelse.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen