Solbeskyttelsen du trenger i sommer

Hos oss tilbyr vi et bredt utvalg av luksuriøse solprodukter som passer for alle, fra de mest kresne voksne til de minste familiemedlemmene. Våre solkremer kombinerer effektiv beskyttelse med førsteklasses ingredienser, slik at du kan nyte solen uten bekymringer. Enten du er ute etter en lett solkrem for daglig bruk, eller en mild solkrem for barnas sensitive hud, har vi noe som passer for alle behov.

Og du? Gå ikke glipp av vår Sisley kampanje, hvor du får en fullsize aftersun i gave ved kjøp av 2 Sisley sol- eller hudpleieprodukt!

Til familien:

Vi tilbyr en rekke alternativer som passer godt for deg som skal dele solkremen med resten av familien. I Rudolph care sin solserie finner du svanemerkede solkremer som er parfymefri, vannfaste, og tilpasset den sarte barnehuden. Sjekk også ut deres smarte solbalm som er helt vannfast og perfekt til neser, ører, og som påfyll i løpet av dagen.

Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 50 200ml
Kids Sun Lotion er en praktisk og vannfast solkrem for barn, som beskytter huden mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Kommer også med SPF 30.

Rudolph Care Sun Balm SPF50
Enten du sykler, surfer, løper eller er på fottur, er Sun Balm SPF 50 en parfymefri balsam som effektivt beskytter barn og voksne mot UVA og UVB-stråler. Balsamen er lett å smøre ut og kan brukes både i ansiktet og på kroppen – og der huden er spesielt utsatt og trenger ekstra beskyttelse.

Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 30 400ml
Kids Sun lotion er helt uten parfyme, men rik på lindrende agurkekstrakt, nærende rapsolje, beroligende kamille og kjølende aloe vera. Her i 400 ml tube som er perfekt når dere er flere som deler på solkremen.

Kroppspleie + solbeskyttelse = sant

Disse solkremene inneholder nydelige ingredienser for å fukte, stramme opp og forbedre huden samtidig som de gir solbeskyttelse.

Sisley Super Soin Solaire Youth Protector Silky Sun Body Cream SPF30 200ml
Garantert den diggeste solkremen på markedet! Denne solkremen har en silkebløt konsistens og er lett å smøre ut. Huden blir umiddelbart fuktet og pleiet. Den luksuriøse teksturen smelter inn i huden uten å etterlate seg hvite spor og eteriske oljer av lavendel og geranium gir en vidunderlig duft.

Sisley Super Soin Solaire Body Sun Oil SPF15 150ml
Super Soin Solaire Summer Body Oil SPF 15 er en silkeaktig olje som etterlater huden myk og gir en strålende brunfarge. Også denne har en nydelig duft av naturlig lavendel og geranium.

Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer Edition 150ml
Nyt solen med god samvittighet med denne innovative solkremen fra Rudolph Care. Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 30 gir deg ikke bare effektiv beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler, men tilfører også huden din et vakkert, naturlig gyllent skimmer.

Til ansikt (voksne)


Vi har masse forskjellig å tilby til ansikt, basert på dine behov. En kundefavoritt er den superluksuriøse Sisley Sunleÿa som i tillegg til å levere enormt god beskyttelse også fungerer som en fullverdig dagkrem.
Eller gå i retning Rudolph Care, som tenker på en ny måte innen sol. De vil at vi skal bruke layering konseptet, og har utviklet eget solserum og sol-olje som gir deg glød og beskyttelse samtidig.

Sisley Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 30+++ 50ml
Sunleÿa G.E.Age minimizing global sun care SPF 30+ virker som et anti-aging skjold for huden i solen, hindrer rynker, pigmentflekker, dehydrering og tap av fasthet, og etterlater huden med en jevn og varig brunfarge. Denne har en fuktigvende formula med silkemyk finish. Du vil glede deg til å påføre solkrem!

Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30
Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30 er en delikat solkrem til ansiktet som smelter inn i huden og etterlater en matt og silkemyk overflate. Beriket med sheasmør, kameliaolje og mango-ekstrakter som gjenoppretter hudens smidighet og fuktighet.

Rudolph Care Sun Face Serum SPF 30 30ml
Et innovativt solserum som kombinerer høy SPF med antiaging-effekter. Det gir bred beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som den fukter og styrker huden din. Serumet kan brukes alene eller under krem/solkrem/olje.

Rudolph Care Sun Face Oil SPF 25 50ml
Denne luksuriøse ansiktsoljen gir deg det beste av to verdener – innovativ hudpleie og effektiv solbeskyttelse i ett. Med SPF 25 beskytter den huden din mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som den jobber aktivt for å forbedre hudens tilstand. Høyt innhold av aktive ingredienser som algeekstrakt, tindved- og nypeolje.

Rudolph Care Sun Face Cream SPF 30 50ml
Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 er en rik og pleiende krem med naturlige aktive ingredienser. Blant dem er kamille som lindrer og beroliger og agurk-ekstrakt, som virker oppstrammende og tilfører fukt til huden.

Mineralfilter:

Mineralsolkrem inneholder ofte færre kjemiske ingredienser, noe som gjør dem godt egnet for sensitiv hud eller deg som sliter med å få allergiske reaksjoner. Det er vanskelig å lage en solkrem med kun fysiske filter uten at de blir veldig tykke eller etterlater en hvit hinne. Men, det syns vi både Julisis og Omorovicza klarer å få til. Vårt tips er at du klemmer den godt inn i huden i stedet for å dra, så sørger du for å få solkremen jevnest mulig fordelt.

Julisis Sun Emulsion SPF 30 100ml
Julisis Sun Emulsion SPF 30 er en unik økologisk solemulsjon som beskytter og nærer selv den mest følsomme huden umiddelbart etter påføring. Beriket med økologiske botaniske ekstrakter og naturlig mineralsolfaktor sammen med julisis liquid silver essence®. Den silkeaktige, lette konsistensen lar seg smøre jevnt utover uten å etterlate hvite rester.

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30 100ml
Mineral UV Shield SPF 30 er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten  å tette porene eller lage irritasjoner. Vitamin C reduserer effekten av solskader og de lysreflekterende mineralene og titandioksyd glatter ut  linjer og ujevnheter.

Touch-ups

En praktisk solstick eller balm er genial å ha både for å tilføre mer solkrem i løpet av dagen, men også for å gi litt ekstra beskyttelse til de mest utsatte områdene som nesen, ører, hårskill osv.

Sisley Tinted Sun Care Stick SPF 50+
Denne solstiften inneholder en bruntone som gjør den ideell å bruke over sminke, for touch-ups når du har på sminke, eller for å jevne ut solbrente steder. Stiften bidrar til å beskytte huden mot rynker, mørke flekker, dehydrering og tap av fasthet. Kan fint brukes i hele ansiktet da den ikke er klissete eller blank.

Rudolph Care Sun Stick SPF 50 15ml
Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen. Kan også med fordel brukes på arr. Solstiften er lett å påføre, den blir ikke klissete, fet eller hvit.

Velkommen inn for en hyggelig handel i butikk, eller klikk hjem din solbeskyttelse via vår nettbutikk.

Les også om Omoroviczas nye serum som gir deg vakker sommerhud på hele kroppen og om vår nye Sisley kampanje!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Nye body serum er et must i sommer! Solbeskyttelsen du trenger i sommer […]

[…] Les også om vår beste solbeskyttelse. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen