Topp 3 foundations til vinterhuden.

I vinterkulden søker vår hud etter litt ekstra omsorg og glød. Når tørrhet og gråtoner dominerer, blir en rik fuktighetsgivende basemakeup helt essensielt for at vi skal føle oss freshe. Nå trenger vi en foundation som tilbyr god dekkevne, samtidig som at den føles komfortabel på huden, og har en naturlig glødende finish. Oppdag våre tre utvalgte foundations som kan bli dine beste allierte i vintermånedene.

La Mer The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20
Denne praktiske forpakningen inneholder en tyntflytende foundation med medium dekkevne som gir et friskt og naturlig uttrykk. Denne jevner ut hudtonen og inneholder pleiende ingredienser som tilfører masse fukt. Dette gjør den til et flott valg også for deg med voksen hud som har fått linjer.

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15
Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 er en utsøkt, fulldekkende makeup som dekker huden uten å synes. Dette produktet gir en flawless og helt jevn finish, utenm at du føler at du har en maske på. Gjemt i dekselet er en concealer som kamuflerer ringer under øynene og andre ujevnheter i huden med presis, fulldekkende evne. Beriket med hudpleie egenskaper er dette eksepsjonelle to-i-ett produktet ikke bare en sminkeprodukt, men en forlengelse av hudpleien din. Produktet er svært drøyt i bruk, så start med mindre enn du tror du trenger.

TOM FORD Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF50
Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF 50 er en luksuriøs foundation som gir huden en vakker glød og beskyttelse. Den har en lett og kremet konsistens som smelter inn i huden og jevner ut hudtonen. Den inneholder også pleiende ingredienser som hyaluronsyre, algeekstrakt og peptider som gir fuktighet, næring og anti-aging effekt.

Få også med deg disse sakene:

-Sesongens hotteste leppestifter.

-Book en makeupveiledning før jul!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen