Trend: Bærfarget øyesminke er superhot denne sesongen

Her har Marthe kombinert Byredo Colour stick i “Mesolithic” og Tom Ford Eye colour quad i “Honeymoon” for å legge en burgunder smokey eye.

Dramatisk øyesminke gjør et comeback!

Det er ingen tvil om at kraftig øyesminke står i sentrum om dagen. Alt fra grafiske eyelinere til de lyseblå nyansene og 90-talls grunge står å se overalt – fra catwalken til TikTok. Inspirasjonen er umulig å ignorere, og det føles forfriskende å virkelig “dra på” med sminken igjen.

Vi elsker trenden: Plomme- og bærfargede øyne

En av de mest spennende trendene denne sesongen er øyesminke i saftige toner av plomme, burgunder og bær. Disse rike, dype fargene bringer en varm følelse til ethvert look og vi gleder oss til å kombinere en burgunder smokey eye med søte sommerplagg for en fresh kontrast.

Universelt flatterende Nyanser

Enten det er plomme, burgunder eller aubergine – disse nyansene tilbyr en rekke varianter som gjør det enkelt å tilpasse looken til din personlige stil. Grønne øyne kommer virkelig til sin rett med rødlig, varme toner, mens kaldere auberginefarger er fantastisk flatterende mot blå øyne. Og hvis du har brune øyne? Du er heldig – alle bærfarger ser spektakulære ut, så her er det bare å eksperimentere!

TOM FORD Eye Color Quad – Honeymoon
Bruk bare de nederste tonene for en skikkelig bærfarget look, eller miks den sammen med gull og kobber for en varmere variant.

Sisley Perfect Eye Khol Plum 6
Lag en liten eyeliner, bruk den på våtkanten, eller som en base for en smokey eye.

Sisley Phyto-Eye Twist N°14 Black Rose
Praktisk øyenskuggestift i vakker mørk aubergine farge. Denne tørker vannfast og er dermed et ypperlig sommerprodukt! Også fin som liner eller på våtkanten.

Westman Atelier Eye Pods – Les Nuits
Alt du trenger for en grungy, burgunder smokey eye!

Byredo Colour Stick – Mesolithic
Multi-use produkt som kommer i mange flere farger. Denne rosatonede fargen er lekker sammen med plomme og burgunder.

Les også om årets vakre “Summer soleil” look fra Tom Ford.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen