Sesongens fineste sminke er her!

Er du klar for litt sommerglød? Et sikkert vårtegn for oss er den årlige Limited Edition kolleksjonen Tom Ford Soleil. Årets look er utrolig vakkert, inspirert av fargene du finner på en tropisk øy omringet av azurblått hav… Dykk ned i kolleksjonen med oss og klikk hjem dine favoritter – før det blir for sent.

Soleil Eye Color Quad Eyeshadow Palette – 01 Emerald Dusk:


Denne luksuriøse øyenskyggepaletten fra Tom Ford byr på fire unike nyanser inspirert av eksotiske øyer og krystallklart vann. La deg forføre av den gylne champagnen, den myke vaniljen, den livlige turkisen og den dype bronsen, som kler en hver øyenfarge og hudtone. Fargene er nydelige både hver for seg og sammen.

 • Rikt pigmenterte nyanser for intens farge med ett enkelt strøk
 • Unik hybrid-formel gir kremete, jevn påføring og et pudderaktig sluttresultat
 • Kan bygges opp fra medium til full dekkevne for et dramatisk uttrykk

Paletten inneholder alt du trenger for å skape iøynefallende sommerlooks og passer perfekt sammen med resten av Tom Ford Soleil 2024 looket.

Tom Ford Soleil Summer Liquid Lip Blush:


Få sommerfølelsen på leppene med Tom Ford Soleil Liquid Lip Blush! Denne unike flytende leppebalmen gir deg både farge, pleie, og glossy finish i ett enkelt strøk. Med Soleil Liquid Lip Blush får du fyldige, glansfulle og forførende lepper som skriker sommer.

 • Fremhever din naturlige leppefarge med et hint av frisk rosa (Fargen varierer fra person til person ut i fra hudens PH)
 • Gir leppene intense fuktighetsboost takket være jojoba- og solsikkefrøolje
 • Etterlater leppene myke, glatte og beskyttet mot uttørking
 • Kan brukes alene for et lekkert sommerlook eller over leppestift og lipliner for ekstra dybde

Nøkkelen ligger i den eksklusive formelen. Soleil Liquid Lip Blush inneholder en unik blanding av pleiende oljer som jojoba og solsikke. Disse tilfører leppene masse fuktighet, slik at de føles myke og ser glatte ut. Fargepigmentene reagerer med leppenes pH-verdi og fremhever din naturlige leppefarge med et friskt rosaskjær. Resultatet er en leppefarge som ser ut som din egen – bare bedre! Ikke gå glipp av denne limited edition fra Tom Ford Soleil Summer Collection 2024.

Tom Ford Soleil Glow Highlighter – Nude Sand:


Få en solkysset glød med Tom Ford Soleil Glow Highlighter i Nude Sand. Denne silkemyke highlighteren gir huden din en sunn og strålende glød. Med sin unike gel-pudder formel, legger den seg jevnt på huden og gir en iriserende effekt som varer hele dagen.

 • Gir en naturlig, solkysset glød
 • Lett og behagelig på huden
 • Legger seg ikke i linjer eller porer
 • Passer alle hudtoner

Nude Sand er en universell nyanse som fremhever dine beste trekk. De eksklusive ingrediensene, som Chondrus Crispus ekstrakt og Squalane, pleier og beskytter huden samtidig som de gir en vakker finish. Påfør highlighteren med en pudderbørste langs kinnbenene, neseryggen og andre høydepunkter i ansiktet for et løftet og skulpturert utseende. Kombinert med resten av Tom Ford Soleil Summer kolleksjonen, får du en komplett sommerglød.

TOM FORD Ultra Shine Lip Color:


Opplev det beste fra to verdener med Tom Ford Ultra shine lip color. En lett, glansfull og rikt pigmentert leppestift. Den gir et delikat uttrykk og har mange fordeler:

 • En enkel påføring i ett strøk og rikt pigment som en leppestift
 • Strålende glans som en lipgloss
 • Mykgjørende effekt som av en leppebalm
 • Blomsterolje beroliger og pleier mens vitamin E gir antioksidantbeskyttelse

Er du på jakt etter leppestiften som har alt, og som gir myke glansfulle lepper så har du funnet den her. Velg mellom flere sofistikerte nyanser som vil fremheve din sommerglød! De nye nyansene er 31 Ile D´Amour, 33 Plage nue, og 34 rose dìrise.

Tom Ford Ultra Shine Lip Color – 33 Plage Nue

Tom Ford Ultra Shine Lip Color – 31 Ile D´Amour

Tom Ford Ultra Shine Lip Color – 34 Rose Irise

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å prøve alle produktene i butikken hos oss. Våre makeup-artister hjelper deg gjerne!

Interessert i sminke? Les også disse sakene:
Ny leppestift fra clean-beauty mesteren Westman Atelier!
Med denne Sisley foundationen legger du perfekte basemakeup hver gang.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også om årets vakre “Summer soleil” look fra Tom Ford. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen