Vanille Fatale: Uimotståelig nyhet med kaffe, mahogny, og vanilje

Tom Ford er selvsagt med på årets store trend innen parfyme og lanserer ikke bare èn, men to vaniljedufter. Vi har allerede skrevet om Vanilla Sex, den lette florale vaniljeduften som kom i hus i starten av året. Nå introduserer vi en mørkere og dypere tolkning, nemlig Vanille Fatale; en forførende duft med vanilje, mørk mahogny, kaffe og ristet bygg.

Vanille Fatale er en eksepsjonell duft som kombinerer dypt forførende amber og akkorder av tre, med den uimotståelige tiltrekningen av kaffe og ristet bygg. I hjertet av duften ligger en rik vanilje absolute, som umiddelbart fanger oppmerksomheten din. Krydrede noter av safran og korianderfrø gir duften karakter, og sørger for at du får kontraster til de varme og mer sødmefulle notene. Samspillet mellom ristet bygg og kaffe, gir duften en jordnær dybde, sammen med florale noter som tilfører en subtil friskhet. Vanilje og mørk mahogny gir Vanille Fatale et sofistikert uttrykk.

Denne parfymen er en hyllest til kontraster – hvor det rike og det delikate er flettet sammen til perfeksjon. Dette er uten tvil en duft du ønsker å komme nær. Et spennende innslag i vaniljetrenden som spiller på flere fasetter – med stort hell. Et absolutt must å lukte på!

Tom Ford Vanille Fatale Eau De Parfum

I dette innlegget kan du lese mer om Tom Ford Vanilla Sex som ble lansert i starten av året. I denne duften veves eksklusiv indisk vaniljetinktur, med mystiske blomsternoter og en intens essens av bitter mandel. Vanilla sex er en lysere, floral tolkning av vaniljen som passer deg som ønsker et lettere uttrykk.

Les også også duften Big Sur Eucalyptus fra D.S, & Durga, som er basert på deres bestselgende duftlys Big Sur After Rain. dette er parfymen for deg som liker det grønt, krydret, og selvsagt med store doser Eucalyptus.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen