Våre Skjønnhetsfavoritter: Høstens must-haves

Varme, glød, og innekos er passende stikkord for produktene vi elsket i Oktober. Les om noen av sesongens beste parfymer, de fineste highlighterene, og ikke minst økologisk drikke som skaper glød innenfra.

Janicke:
Matiere Premiere, Vanilla Powder
Vanilje er i vinden i parfymeverden om dagen. Janicke er ikke i tvil om hvilken som er hennes favoritt. Om Vanilla Powder sier hun; “Den ultimate vaniljeduften med den spennende varmen til Palo Santo. Elsk!”

Elena:
Sisley phyto-lip twist i fargen 8 “candy”
Denne gir både masse fuktighet og fin farge, derfor har den blitt Elenas favorittprodukt til leppene i høst. Fargen “candy” gir en fresh look som funker til hverdags så vel som fest.

Marthe:
Westman Atelier Healing Wood Candle og Rudolph Care A hint of summer self tan drops .
Lyset Healing Wood Candle har blitt en kontorfavoritt som gjør Marthe både glad og rolig på samme tid! Hun elsker lukten av ingefær, kanel, harpiks, amber, trenoter og musk… “Det lukter “nok” men ikke for mye. Og så er det så vakkert.”! Favoritt nr to er selvbruningsdråpene A hint of summer fra Rudolph Care fordi de er så enkle i bruk og får henne til å føle seg så utrolig mye bedre over natten. Det er rart hva littegranne farge og glød kan gjøre.

Karoline:
Kilian, Smoking Hot
Karoline har forelsket seg i den unike parfymen Smoking hot, som med den spesielle sammensetningen av røykessens, eple, vanilje bourbon og tonkabønner blir helt uimotståelig.

Nadia:
Matiere Premiere, Vanilla Powder
Også Nadia har falt for Matiere Premiere sin nyeste lansering, Vanilla Powder denne måneden. Hun liker den fordi hun syns vanilje er en nydelig duft å gå med i kulden og for at hun kan drømme seg bort til tropiske Madagascar.

Silje:
Byredo makeup color stick “Dravite” og Tom Ford Eye defining pen
Silje elsker øyesminke og har alltid de fineste skyggene og eyeliner (hei festsminke inspo!) Denne måneden falt hun for Byredos color stick i “Dravite” som er en perfekt mørkebrun med glitter som både kan brukes som en skygge og som en eyeliner. Silje liker hvor rask den er å påføre og at den gir så fin dybde til håret. Hun er også veldig glad for at husets beste flytende eyeliner er tilbake i hus! Tom Ford Eye defining pen er lett å legge og sitter som støpt dagen lang.

Lill-Ann:
Holistic Silk Velvet hot water bottle og Holistic Silk Eye mask
Lill-Ann elsker å varme seg på den myke varmeflasken fra Holistic silk og bruker den som regel fra september til mars hvert år. Dette sier hun også er et av de beste gavetipsene hun har, i tillegg til merkets sovemasker som kommer både med og uten lavendel.

Cintia:
Vintner`s Daughter Active Renewal Cleanser, Active Treatment Essence, og Active Botacinal Serum.
Cintia som er en av våre dyktige hudterapauter er også småbarnsmamma, og elsker produkter som gjør mye på kort tid. Vintner`s Daughter er derfor en storfavoritt hos henne. På bare tre produkter får huden absolutt alt den trenger. “Og så elsker jeg at det er clean beauty og laget på de beste botaniske ingrediensene tilgjengelig” sier hun.

Somaya:
Westman Atelier Eye Want you mascara brown, og Clean glow trio 2
Somaya har falt totalt for den nye mascaren fra Westman Atelier som inneholder rene gode ingredienser, gir lengde og volum og som kan bygges opp i mange lag. Til hverdags bruker hun den brune fargen, fordi den gir et mykere uttrykk en svart og bringer frem det brune i øynene hennes. Clean Glow Trio 2 er en av Westman Ateliers julesett som inneholder mini stick-produkter i Somayas tre favoittfarger Truffle, Dou Dou, og Brulèe. “Dette settet skal stå hos kjæresten så slipper jeg å dra på de frem og tilbake”

Lisa:
Tom Ford Soleil Neige Glow Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter – 01 Rose Irise
Makeup-artist Lisa var ikke i tvil, hennes favorittprodukt i oktober var denne fantatsiske highlighteren som hun bruker “overalt”! Den er like fin på øyene som på kinnben og i amorbuen. En skikkelig nydelig glødgiver for grå vintermåneder, og i en farge som kler den lysere huden vi har nå.

Karolina:
Rudolph Care Shower Power, Acai Body Lotion, og Body Balm i limited editions.
Karolina har som mange av kundene våre falt skikkelig for julens vakre limited editions fra Rudolph care. Her har de tatt tre av bestselgerne og laget store versjoner med vakkert print. Her får du mye produkt for pengene så de er like gunstige å kjøpe inn til seg selv som de er å gi bort i gave.
karolinas hack: Bland sammen Body lotion med Body balm for en nydelig silkeaktig konsistens som gir deg verdens mykeste gjennomfuktet hud.

Atifa:
Amazing Space Skin Lemonade og Pureness Fenugreek & licorice.
Makeup-artist Atifa vet alt om hvordan å sminke på seg glød, men her trekker hun frem produkter som fremmer den indre gløden. Skin Lemonade er en naturlig og økologisk grønn drikke som forbedrer hudens indre glød og balanse. Laget av lavendel blomstervann, lakrisrot og aloe vera juice er den rik på bla. kalsium, natrium, jern, kalium, sink, vitamin A, B, C, E og aminosyrer.
Teen Pureness fra samme merke er det perfekte varme drikken for å roe ned etter en lang dag.

Syns du det er gøy å lese om våre favorittprodukter? Her kan du lese om våre favoritter fra September, og August.


author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] -“Våre skjønnhetsfavoritter! Høstens must-haves” -Nyhet! Westman Atelier julesett -Høstens beste ansiktsmasker […]

[…] ikke glipp av disse sakene fra vår blogg: -Våre oktoberfavoritter -Legendarisk herreduft i ny, mørkere […]

Skriv melding

Abonner Til toppen