Amazing Space produkt vant pris i Danish Beauty Award!

“We are so proud to share with you that we won the award for “Danish Product of the Year” at this year’s Danish Beauty Award with PRO:LAB PHA Retinol Peel” skriver Amazing Space på sin Instagram. Vi gratulerer!

PRO:LAB PHA Retinol Peel:

Prisvinneren er den fornyende PHA-Retinol Peel, unik i sin kategori. Dette banebrytende produktet er spesialutviklet for å gi deg synlige resultater. Den unike formelen kombinerer konsentrert retinol palmitat (Vitamin A) med naturlig PHA- og glykolsyre for å gi deg en komplett hudfornyelse.

Nøkkelfordelene med PHA-Retinol Peel:

  • Reduserer synlig fine linjer og rynker
  • Forbedrer hudens fasthet og elastisitet
  • Forfiner porene og regulerer talgproduksjonen
  • Jevner ut hudtonen og gir glød
  • Forbedrer kviser og urenheter

Den naturlige PHA-syren fjerner skånsomt døde hudceller, mens den aktive retinolen stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Sammen jobber disse kraftfulle ingrediensene for å gi deg en merkbart yngre, jevnere og sunnere hud. PHA-Retinol Peel er perfekt for deg som ønsker en effektiv behandling uten ubehag eller nedetid.

Slik bruker du den:

PHA-Retinol Peel brukes kun om kvelden. Påfør den jevnt på ren hud, og unngå området rundt øynene. Det er normalt å oppleve lett prikking og rødhet i huden. La det virke i 10 minutter, skyll deretter grundig av med lunkent vann for å nøytralisere effekten.
Dersom du merker at huden fint tåler behandlingen kan du påføre et tynt lag til, og la det være på huden over natten for å intensivere resultatene. Skyll huden grundig om morgenen med lunkent vann og påfør fuktighetskrem – for eksempel EGF-Lift-serumet. Nyt en glatt overflate og en fantatsisk glød!

Viktig informasjon:

Unngå alle andre former for peeling, inkludert AHA, i minst en uke før og etter bruk av dette produktet.
Unngå badstue, dampbad og sport som skaper en varme- og svettereaksjon i huden i minst 4-6 timer etter påføring.
Bruk SPF 30-50+ i minst en uke etter påføring.

Les også om solkremen som gjør deg brun eller om de to relanserte duftene som fansen ikke klarte seg uten fra Règime des Fleurs!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen