Bli med oss backstage på Milano fashionweek!

Vår sosiale medier ansvarlige Marthe som også er makeup-artist med over 10 års erfaring var på sminketeamet til Tom Ford AW24 visningen i Milano. Bli med henne backstage og oppdag alle sminkeproduktene som gjorde modellene klare for catwalken.

Foto lånt fra @tomfordbeauty instagram.

Det var makeup-artist Dick Page som laget looken og var ansvarlig for sminken på Tom Ford sitt AW24 show. Ansvarlig for hår var Guido, og creative director for Tom Ford er Peter Hawkings.

Før selve jobben satte i gang fikk alle på teamet tilsendt skriftlig punktliste og skisser av de 4 lookene som skulle gjøres. I tillegg ble en av lookene vist på en demo, og de andre lookene raskt forklart. Så var det bare å sette i gang!

Hud:


Hudsminken skulle være lett og naturlig, men full av glød. Her var den nye primeren Shade & Illuminate Soft Radiance Primer en superstar! Den gav alle en vakker glød, og hjalp i tillegg sminken å sitte helt fra dag til showstart som ble 20:30. Over denne la vi en tynt lag Shadde & Illuminate Soft radiance Foundation, og dekket over eventuelle kviser og merker med Traceless Soft Matte Concealer.

Tom Ford Shade And Illuminate Soft Radiance Primer SPF25

TOM FORD Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF50

TOM FORD Shade and Illuminate Foundation Brush 2.5

Tom Ford Traceless Soft Matte Concealer

Glowy finish:

To andre viktige nøkkelprodukter var Shade & Illuminate contour duo og Tom Ford sitt nye transparente Finishing Powder.
I Shade & Illuminate contour duo finnes det en kremet konturfarge og en kremet highlight. Sistnevnte gir en vakker, fuktig finish, og en hud som ser ut som om den kommer rett fra en ansiktsbehandling. Denne ble lagt på kinnben og opp mot brynet, over bryn, og i amorbuen til leppen. Rett før modellene skulle på catwalken fikk de et lett strøk Finishing Powder mellom bryn, under øyne og i pannen slik at de ikke skulle se svette ut i det skarpe lyset.

TOM FORD Shade & Illuminate Contour Duo – Intensity 1

Tom Ford Translucent Finishing Powder

Grungy øyesminke:

Utenom fantastisk hud var det fullt fokus på øynene. Skikkelig 90`s grunge looks med smokey eller superglossy effekt. Dick Page kreerte ulike looks og varierte mellom å ha brunt eller svart/grått i fokus. Det var tre paletter som var i bruk: De to nye “Ember Smoke” og “Iconic Smoke”, samt klassikeren Disco dust som ble brukt til å highlighte med. Svart kajal på våtkanten rammet inn øyene og så fikk alle litt ekstra definisjon langs vippene med eyelinerpennen Eye defining pen i “deeper”. Brynene ble naturlig fylt inn med brynspennen Brow Sculptor.

Look av Dick Page. Makeup og foto av Marthe Hesvik.

Det fantes også en look hvor det kun ble lagt flytende eyeliner på hele øyelokket og toppet med gloss for en latexlignende effekt. Utrolig kult på catwalken, men kanskje ikke like enkelt hjemme..

Bilde (screenshot) fra VogueBeauty.

Tom Ford Eye Color Quad Crème – 46 Ember Bronze
En nydelig kremet palett som er enkel å jobbe med. Vi hadde fokus på de to nederste bruntonene i soft skyggeform i ytterkant av øyet.

Tom Ford Eye Color Quad Crème – 45 Iconic Smoke

TOM FORD Eye Shadow Contour Brush 12

TOM FORD Eye Defining Pen – Deeper
Verdens beste flytende eyeliner! Enkjel å legge pent, sitter som støpt, og er ordenltig ultrasvart.

TOM FORD Extreme Mascara Raven

TOM FORD Brow Sculptor With Refill

En liten video fra Backstage!
Denne backstagen hadde skjermer som gjorde at alle vi bak i kulissene fikk se selve visningen mens den foregikk. Det var veldig stas!
Kolleksjonen var helt nydelig. Så glamorøs og full av drømme-outfits.

Takk for oss TOM FORD!
Se hele showet her:

Les også om Tom Ford sine nye fristende parfymer Vanilla Sex og Vanille Fatale.


author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen