D.S. & Durga lanserer vaniljeduft.

“Rich real vanilla absolute in all its toasted glory”.

Denne nyheten treffer akkurat det vi ønsker oss nå; En nydelig og varm gourmand som ikke blir for søt. David, som ikke har lansert gourmand parfymer før i år med sin “Pistachio” virker til å ha trykket sødmefulle noter mer til sitt bryst. Fordi han i Deep Dark Vanilla har brukt ekte vanilje absolute, ikke en syntetisk, lukter denne svært autentisk og blir ikke for søt eller klissete. Sammen med orkidè, cabreuva (tre), rosèpepper, grønne vaniljeblader, cypress, patchouli, og høy støper den seg fint og rundt fast på huden. Dette er ingen typisk vaniljeparfyme, mer en woody vaniljeduft, med mørke toner av patchouli. På duftnettstedet Fragrantica beskrives den i kommentarfeltet som en “handsome vanilla” noe vi syns passer ganske så bra.

“Rich and smoky vanilla absolute is one the most beautiful materials in perfumery. It can secretly blend behind things in a way synthetic vanilla cannot. Synthetic vanilla based fragrances are usually sugary sweet and cloying. On skin real vanilla is warm and gourmand recalling jungle vines and good times”.
-D.S

Vi vet at mange av våre kunder elsker vaniljeduft og Deep Dark Vanilla er definitivt verdt en tur innom oss. Velkommen!

D.S. & DURGA, Deep Dark Vanilla

Dersom du er interessert i parfymene fra D.S. & Durga kan vi anbefale deg å lese disse innleggene fra oss:
-Duften av en New York bistro
-D.S. & DURGA fanger duften av regnbuen
-Nytt merke: D.S. & DURGA

Det Brooklyn baserte parfymemerket D.S. & Durga er skapt av ekteparet David og Kavi Moltz. De to startet smått med å lage parfymer til seg selv og venner i sin studio leilighet i Brooklyn, NY, uten formell trening. David, som tidligere jobbet som musiker, er nesen og parfymøren. Kavi, som er utdannet arkitekt står for all emballasje og design. Navnet er satt sammen av David sine initialer (D.S.) og hans kallenavn for Kavi (Durga er en hindu gudinne) Merket ble offisielt grunnlagt i 2007 og parfymene blir fortsatt håndlagt i Brooklyn.

D.S. & DURGA tilbyr mange spennende parfymer fra de helt letteste (I don`t know what) til tyngre parfymer som Burning Barbershop med noter av grønnmynte, lime, vanilje, lavendel, røyk og rose. Mange oss i Gimle Parfymeri har lagt vår elsk på roseduften Rose Atlantic som i tillegg til rose lukter av hav, strender, soulmusikk og gir skikkelig sommerstemning. En annen favoritt er den friske Italian Citrus som tar deg på reise til den Italienske kysten ved første spray.

Lyst å prøve D.S. & DURGA men bor ikke i Oslo? Da kan du klikke hjem et av deres Discovery-set med en samlig av bestselgere fra merket.

D.S. & DURGA More Smash Hits! Vol. 2 6 x 1.5ml

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen