Dette er den ultimate sommerduften.

“It’s the scent of summer, the scent of happiness”

Si hallo til Kilians nye limited-edition sommerduft; Sunkissed Goddess! Dette er en varm, fyldig og kremet duft inspirert av skjønnhetseleksiren monoi-olje. Denne tradisjonelle polynesiske oljen, som lages ved å dynke bladene til tiarèblomsten i ren kokosnøttolje, er for Kilian den ultimate lukten av sommer. Nå inviterer han oss med til Polynesias strender i sitt nye mesterverk.

Tiaréblomst, kokosnøtt og vanilje: En drømmetrio av sommerens yndlingssmaker:

Sunkissed Goddess blander sødmefylte tiarèblomster med den fyldige tonen av kokos og et hint av vanilje. Allerede ved det første spritzet er du altså tatt med i en verden av solfylte dager på stranden. De sensuelle bunnotene av guiactre og labdanum gir duften mer dybde, og følelsen av en solkysset varm sommerhud som du bare vil nærmere og nærmere.. Kombinasjonen av varme og sødme her får oss til å tenke på en magisk solnedgang, du vet når du slikker de aller siste strålene og huden glinser magisk i en gyllen bruntone. Ren sommermagi!

Sunkissed Goddess er mer enn en parfyme; det er en billett til minner, et flak av sommer som kan oppleves når som helst. Denne duften er en feiring av Kilian Hennessys personlige sommerminner fra de fortryllende polynesiske øyene. Vi ønsker deg velkommen inn til oss for å oppdage denne nyheten. Hvem vet, kanskje er det i denne flasken dine sommerminner skal lagres også?

Duftnoter: Ylang-ylang essens, tiare-blomst, kokosnøtt, vanilje, guiactre og labdanum.

Sunkissed Goddess er limited edition og tilgjengelig eksklusivt i vår butikk og på parfymeri.no nå!

Kilian Sunkissed Goddess Eau De Parfum 50ml

Er du glad i parfyme? Da må du også lese disse sakene:
-D.S. & Durga sin nye parfyme fanger duften av en kveld ute i storbyen New York!
-Ny, spennende dufttriologi fra Ormonde Jayne

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] du interessert i parfyme? Da må du lese disse sakene: -Dette er den ultimate sommerduften -Nyheten Black Magenta fanger duften av New […]

[…] også om den ultimate sommerduften “Sunkissed Goddess” fra […]

[…] også om sommerduften Sunkissed Goddess fra Kilian og om Westman Ateliers nye leppestifter Lip suede matte […]

Skriv melding

Abonner Til toppen