Finn favorittparfymen med et av disse discovery settene.

Bor du ikke i Oslo? Det er ikke lett å kjøpe parfyme uten å ha prøvd den først. Vi har derfor samlet opp alle våre sample-sets som du kan bestille hjem og teste deg gjennom i ro og mak. Gled deg!

Matiere Premiere Sample set 10 x 1,5ML
Matiere Premiere er en fransk serie med luksuriøse parfymer, grunnlagt av den anerkjente parfymøren Aurelien Guichard. Med en stor lidenskap for råmaterialer, henter han inspirasjon fra Matiere Premieres egen gård i Grasse, hvor han dyrker sine egne økologiske roser og tuberoser. Parfymene inneholder mellom 85%-92% naturlige ingredienser. Prøv alle seriens 10 parfymer med dette settet.

La Bouche Rouge The Manifest Set 5 x 1ml
Da Nicolas Gerlier oppdaget overforbruk av naturlige ressurser innen parfymeindustrien, utfordret han noen av de fremste parfymørene i bransjen til å skape parfymer ved bruk av en ny teknologi, kalt «upcycling», hvor man bruker ingredienser som vanligvis ville blitt kastet. 
The Manifest Set gir deg muligheten til å oppdage de fem unike duftene; Rouge, Nude, Rose, Bleu og Ambre. Laget med naturlige ingredienser, fri for syntetiske duftstoffer, ftalater og allergener. Emballasjen er laget av 100% resirkulert og resirkulerbar aluminium.

Disse samplesene er laget på en helt unik måte, derfor inkluderer vi her en beskrivelse av hvordan de brukes. Husk at du må presse litt på tuben for å få parfyme ut, og så kan den lukkes igjen ved at du snur “korken” opp ned.

D.S. & DURGA More Smash Hits! Vol. 2 6 x 1.5ml
New-york duoen David og Kavi har laget noen av de morsomste parfymene i butikken. Med navn som Steamed Rainbow, Pistachio, og I don`t know what viser de frem sin enorme lekenhet og fantasi, i tillegg til å bevise at det er mulig å lage utrolig gode parfymer, uten å være en trent nese. D.S. & DURGA har flere forskjellige sample-set, og akkurat nå har vi fått inn “More smash hits! Vol 2” som består av deres bestselgere.

Vyrao High Five Set 5 x 7.5ml
Et flott sett med 5 parfymer fra unike Vyrao. Disse parfymene er laget med plantemedisin og blomsteressenser som er nøye utvalgt for å ha en positiv effekt på ditt sinn og humør. Ingrediensene er 80% økologiske og er av 89% naturlig opprinnelse. Her får du hele 7,5 ml i hver sample, så disse er også supre å ha med på reise.

Kilian Paris Mini Discovery Set
Fantastiske Kilian som lager favorittparfymen til blant annet pop-ikonet Rihanna har endelig laget discovery sett! Opplev hans unike univers gjennom deres helt nye mini discovery sett basert på seriene “The fresh”, “The narcotics”, eller “The iconics”. Kilian får du eksklusivt hos oss i Norge.

Kilian Iconics Mini Discovery Set
Et sett med Kilians fem mest ikoniske dufter; Good girl gone bad, Love dont be shy, Black phantom, moonlight in heaven, og angels share.

Kilian Fresh Mini Discovery Set
En samling av Kilians fem friske duftkreasjoner i små størrelser. Inneholder vodka on the rocks, apple brandy, Kologne by Kilian, Roses on ice, Moonlight in heaven.


Kilian Paris Narcotics Mini Discovery Set
Fem florale og sensuelle duftkreasjoner i små størrelser. 
Inneholder Good Girl Gone Bad, Love don´t be Shy, Rolling in Love, Voulez-vous Coucher Avec Moi,
Roses on Ice.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen