Finn riktig solbeskyttelse for deg

Påskeferien er rett rundt hjørnet, og enten du planlegger å nyte solstrålene fra hytteveggen, eller utforske byen nå som den har et roligere tempo, er det én viktig følgesvenn du ikke må glemme – solbeskyttelse. Vårsolen kan være en luring, og selv om den er varmt velkommen, så er beskyttelse mot UV-strålene viktig. I denne bloggposten har vi samlet de beste solproduktene til ansiktet.

Omorovicza Daily Vitamin C er et serum vi alltid anbefaler å bruke under solkremen. C-vitamin er en kraftig antioksidant som bidrar til å redusere solskader, i tillegg til å booste kollagenproduksjonen. Daily Vitamin C gir glød, jevnere hudtone, og inneholder også hyaluronsyre som bidrar til å holde huden fuktet.

Hudpleie og solkrem i ett:
Sisley Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 30+++ er vår mest populære solkrem til voksne. I tillegg til å gi helt rå beskyttelse mot solstrålene, er dette en fullverdig anti-age dagkrem. Når det er sol trenger du derfor ikke annen hudpleie enn denne, og eventuelt C-vitamin serumet under. Denne solkremen er svært luksuriøs i tekstur og duft, du vil ikke føle at det er en solkrem! Kanskje derfor den har fått så lojale fans? Finnes også med SPF 50.

Fuktgivende formula:
Sisley sin fantastiske solkremformula kommer også i en versjon uten anti-age ingredienser som kan brukes av hele familien. Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30 er en delikat solkrem til ansiktet som smelter inn i huden og etterlater en matt og silkemyk overflate. Shea smør, Kamelia olje og mango ekstrakter gjenoppretter hudens smidighet og fuktighet.

Mineralfilter:
Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30 er et fantastisk alternativ dersom du er på jakt etter en solkrem som kun bruker fysisk filter. I denne brukes en svært effektiv kombinasjon av sink og titandioksid for å gi  SPF30 UVA / UVB bredspektret beskyttelse. Solkremen er også beriket med Vitamin C, som reduserer effekten av solskader.

Økologisk:
PRO-LAB – High Defence – Facial Cream SPF50 er en solkrem og dagkrem fra økologiske Amazing Space. Denne er laget i samarbeid med en plastisk kirurg og med med ingredienser fra det arktiske hav. Røde alger beskytter mot frie radikaler mens avokado, argan og nypeolje mykgjør huden. Denne kremen bruker en kombinasjon av fysisk og kjemisk filter.

Til de minste:
Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 30 er en egen mild solkrem tilpasset de aller minste. Kids Sun Lotion er helt uten parfyme og rik på lindrende agurkekstrakt, nærende rapsolje, beroligende kamille og kjølende aloe vera. Kremen har en lett og fin konsistens, som gjør den lett å smøre ut, og i tillegg er den vannfast. Denne solkremen er 100% parfymefri. Nå i tiden før påske har vi en fantastisk solkampanje med Rudolph Care! Les mer om den her.

Touch-up produkt:
Rudolph Care Sun Balm SPF50 er et annet genialt solprodukt fra Rudolph Care. Balmen gir høy beskyttelse mot UVA og UVB stråler, og er både svette og vannresistent. Derfor er den helt genial å bruke når du for eksempel skal ut og gå på ski, bade, eller gå tur. Bruk den i hele ansiktet, eller som et touch-up produkt rundt øyne, bryst, på nesen, ører, lepper, osv. Sun Balm SPF 50 inneholder ikke vann, men er fylt med økologiske oljer, sheasmør og bivoks. Den er ikke fet og gir derfor ikke en klissete følelse. Her brukes korallvennlige kjemiske filtre, godkjent av Svanemerket. 

Solbeskyttelse med farge:
Har du blitt litt rød og ønsker å jevne dette ut, eller bruker sminke men ønsker å kunne fylle på solkremen så har vi to geniale produkt til deg her. SISLEY Super Soin Solarie Super Tinted Sun Care SPF 30 er en solkrem med farge som effektivt beskytter, i tillegg til å jevne ut huden som en lett foundation. De har også laget en stick med farge, Sisley Tinted Sun Care Stick SPF 50+, som er super å bruke til å fylle på med faktor utover dagen.

Les også om:
Våre favorittprodukter i februar
Augustinus Bader sine nye hårprodukter for tørt, skadet hår.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] -3 gunner til hvorfor du bør bruke et transportvann. -Finn riktig solbeskyttelse for deg […]

Skriv melding

Abonner Til toppen