Slik får du lengre og fyldigere vipper.

Her er 3 tips som styrker og forlenger vippene dine.

Sminkefjerner:

Bruk alltid en sminkefjerner tilpasset øyepartiet når du skal fjerne øyesminken. Dette er så viktig! Det er ikke nødvendig å bruke tid på å forbedre vippene hvis du på slutten av dagen fjerner sminken med feil produkt. En sminkefjerner som ikke er tilpasset øyesminke vil garantert være med på å rive ut vippehår, og forverre kvaliteten på dem. Vi har mange gode alternativer hos oss, men en vi ønsker å trekke frem litt ekstra er Biologique Recherche sin Solution Démaquillante pour les Yeux som er ekstremt effektiv, men også svært skånsom. Den får plusspoeng for å ikke etterlate øyepartiet med en fet hinne, og for at den er så bra for sensitiv hud.

Biologique Recherche Solution Démaquillante pour les Yeux

Vippeserum:


Augustinus sitt 2-i-1 vippe og brynsserum er uten tvil det beste vi har prøvd. Dette stimulerer til hårvekst, og styrker hårene, uten å gjøre huden rød eller sensitiv.
Serumet inneholder det patenterte TFC8-komplekset som jobber med kroppens egen fornyelsesprosess og støtter de underliggende årsakene til hårtap. Beriket med aminosyrer, vitaminer og botaniske ekstrakter.

Augustinus Bader The Eyebrow & Lash Enhancing Serum

Pleiende maskara:

Vårt siste tips til vipper som trenger hjelp er å bruke en maskara med pleiende egenskaper, som vil være med på å bygge dem opp. La Bouche Rouge sin maskara er en serum-formula med 99% naturlige ingredienser. Jojobaolje pleier og stimulerer til ny hårvekst, og carnuba-voks bidrar til øyeblikkelig volum og løft. Dette er en vegansk formula som også er fri for miksoplast. Tuben er av resirkulert glass.

La Bouche Rouge Mascara Le Sérum Noir

Fikk du med deg disse sakene fra oss?

-“Våre skjønnhetsfavoritter! Høstens must-haves”
-Nyhet! Westman Atelier julesett
-Høstens beste ansiktsmasker

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen